Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ibrahimovic a explicat unul dintre cele mai dure faulturi din cariera lui: "L-am trimis direct la spital. Am aşteptat patru ani"

Ibrahimovic a explicat unul dintre cele mai dure faulturi din cariera lui: "L-am trimis direct la spital. Am aşteptat patru ani" galerie foto

Serie A

Comentarii

Zlatan Ibrahimovic este cunoscut pentru execuţiile sale "împrumutate" din artele marţiale, dar suedezul nu a folosit aceste tehnici doar pentru a marca, ci şi pentru a îşi faulta adversarii. Ibrahimovic a povestit motivul pentru care a făcut unul dintre cele mai dure faulturi din cariera lui.

"Eram la Juve şi jucam contra celor de la Inter. Materazzi a intrat la mine ca un asasin şi m-a lovit chiar tare. Era un fotbalist dur, asta e ok. Dar există două moduri prin care să fii dur, iar el încerca să rănească. Chiar şi Maldini era dur, dar el avea alt obiectiv", şi-a început Ibrahimovic povestea, într-un interviu pentru GQ.

Ulterior, suedezul s-a transferat la Barcelona şi a pierdut orice fel de contact cu Materazzi, însă când s-a întors în Italia, la AC Milan, şi-a luat revanşa. Totul s-a petrecut într-un Derby della Madonnina, din sezonul 2010-2011, la finalul căruia AC Milan urma să câştige ultimul titlu de campioană. 

"În repriza a doua, Materazzi venea spre mine, aşa că i-am aplicat o lovitură de arte maţiale care l-a trimis la spital. Dejan Stankovic, de la Inter, m-a întrebat de ce am făcut aşa ceva, aşa că i-am zis: 'Am aşteptat momentul ăsta timp de patru ani, de aia'. Iar apoi am plecat. Dacă faci ceva rău, aşteaptă-te să ţi se întoarcă. Milan a acâştigat şi a fost un moment extraordinar, fiindcă echipa lui AC Milan de atunci era una superbă", a spus Ibrahimovic. 

ZLATAN IBRAHIMOVIC REVINE LA AC MILAN. DETALIILE CONTRACTULUI 

La 38 de ani, Zlatan Ibrahimovic revine la AC Milan, club la care a mai evoluat între 2010 şi 2012.

Atacantul suedez a ajuns la un acord de principiu cu "diavolii" şi, dacă va impresiona în restul acestui sezon, va mai semna pe încă un an. 

Astfel, Zlatan Ibrahimovic, care era liber de contract după despărţirea de gruparea din MLS LA Galaxy, a refuzat să revină în Premier League, acolo unde era dorit de mai multe echipe, notează sursa amintită.

Ibrahimovic, care a ajuns la Los Angeles în 2018, şi-a încheiat contractul cu Galaxy, pentru care a marcat 53 de goluri şi a dat 17 pase decisive, în 52 de meciuri jucate, fără însă a câştiga vreun trofeu cu această formaţie.

Afla mai multe despre: zlatan ibrahimovicmaterazzi 

viewscnt
Articole similare