Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ieşeni în buletin şi "în suflet". Stoican, apel la fanii care vor merge la stadion pentru că "iubesc Steaua"

Ieşeni în buletin şi "în suflet". Stoican, apel la fanii care vor merge la stadion pentru că "iubesc Steaua"

Superliga

Comentarii

CSM Poli Iaşi - FCSB, luni, 7 mai, 20:45, în direct pe Telekom Sport 1.

Tehnicianul gazdelor, Flavius Stoican, a vorbit despre situaţia în care se poate regăsi formaţia sa la partida de luni, când în tribune ar putea fi mai mulţi susţinători ai oaspeţilor.

Stoican speră ca prestaţia elevilor săi să-i determine pe ieşeni să susţină echipa locală şi nu formaţia aflată acum pe primul loc al Ligii 1.

"Sunt convins că mulţi oameni iubesc Steaua, o admiră, dar sunt convins că în sufletul lor sunt ieşeni, iar după prestaţia noastră admiraţia faţă de echipa Stelei nu va fi la cote maxime, pentru că o să se bucure de evoluţia noastră.

Dacă Steaua va fi mai bună, atunci jos pălăria în faţa lor. Dacă noi o să fim mai buni, ceea ce sper să se întâmple, toată lumea o să vorbească la superlativ.

Ca deterinare şi dorinţă, sunt convins că oamenii nu au ce să ne reproşeze. Sigur că sunt şi răutăţi pe care n-aş vrea să le comentez.

Fiecare dintre jucători şi-ar fi dorit să aibă o situaţie financiară mai bună, dar noi trebuie să tratăm fotbalul cu respect şi să fim atenţi doar la jocul de fotbal
", a declarat Stoican pentru Telekom Sport.

Stoican spune că nu se gândeşte la implicaţiile partidei din lupta pentru titlu, ci vrea doar să demonstreze că echipa sa poate pune probleme oricărui adversar din Liga 1.

"Sunt două echipe puternice şi am văzut lucrul acesta. I-am simţit pe propria piele, dar nu pot alege una dintre ele. Important e ca noi să aducem un joc plăcut acum, când întâlnim FCSB. Un joc consistent, iar oamenii să ne aprecieze pe noi. Am demonstrat că putem să ne batem de la egal la egal cu cele două echipe. Important e să ne vedem de jocul nostru şi să nu ne gândim cine va ieşi campioană", a mai declarat Stoican.

Afla mai multe despre: flavius stoicanfcsbiasiliga 1 

viewscnt
Articole similare