Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Îi mulţumesc bunului Dumnezeu”. Vintilă şi-a luat adio de la fotbaliştii lui FCSB. Antrenorul a decis drumul pe care va merg | FOTO

„Îi mulţumesc bunului Dumnezeu”. Vintilă şi-a luat adio de la fotbaliştii lui FCSB. Antrenorul a decis drumul pe care va merg | FOTOgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat cea de-a 23-a ei Cupă a României, performanţă la care a contribuit şi fostul antrenor principal, Bogdan Argeş Vintilă. Acesta a fost însă înlocuit cu Anton Petrea şi nu a apucat să stea pe bancă la finala câştigată în faţa lui Sepsi, scor 1-0. Chiar şi aşa, Vintilă nu are regrete şi a ţinut să felicite tot clubul roş-albastru.

La o zi distanţă de la câştigarea Cupei României, fostul antrenor al FCSB-ului, Bogdan Argeş Vintilă, a postat un mesaj pe contul său de Facebook, în care a felicitat atât echipa, cât şi conducerea roş-albaştrilor pentru performanţa realizată.

Tehnicianul în vârstă de 48 de ani a decis şi ce va face pe viitor. Vintilă va rămâne la FCSB, acolo unde va fi antrenor la echipa a doua a roş-albaştrilor şi unde va pune umărul la creşterea de jucători tineri.

Bogdan Argeş Vintilă a fost antrenorul lui FCSB în perioada 23 august 2019 - 13 iulie 2020. El a stăt pe banca roş-albaştrilor la 32 de partide, interval în care a obţinut 18 victorii, a înregistrat şapte rezultate de egalitate şi a suferit şapte înfrângeri.

 

Afla mai multe despre: fcsbvintilacupa romaniei 

viewscnt
Articole similare