Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îl doreşte Pep Guardiola pe Lionel Messi?! Tatăl antrenorului de la City a dezvăluit totul. "El îl vede ca fiind cel mai bun din lume!"

Îl doreşte Pep Guardiola pe Lionel Messi?! Tatăl antrenorului de la City a dezvăluit totul. "El îl vede ca fiind cel mai bun din lume!"

Lionel Messi

Comentarii

Contractul lui Lionel Messi cu Barcelona expiră la sfârşitul acestui sezon, iar până în acest moment, starul argentinian nu şi-a decis încă viitorul.

Chiar dacă fără îndoială lui Pep Guardiola i-ar plăcea să lucreze din nou cu Lionel Messi, tatăl antrenorul catalan susţine că Pep nu a dorit niciodată să îi facă rău Barcelonei. 

"Nu există niciun club în lume care să nu-l vrea pe Messi. L-am văzut jucând de la 12 sau 13 ani şi am fost uimit", i-a spus Valenti Guardiola jurnalistului Emiliano Nunia.

"A fost extraordinar la acel nivel. Există foarte puţini jucători precum Messi şi sunt sigur că lui Pep nu i-ar plăcea să-l aibă la City. Pep l-a văzut întotdeauna pe Messi ca fiind cel mai bun, dar este la Barcelona. Josep nu şi-a dorit niciodată să rănească clubul cumpărând jucătorul", a spus tatăl lui Guradiola. 

Chiar dacă a fost mereu un susţinător al Barcelonei, Valenti Guardiola recunoşte că sprijinul său pentru cariera lui Pep Guardiola anulează dragostea pe care o are pentru clubul catalan. 

"Am ţinut mereu cu Barcelona şi vreau întotdeauna să câştige. Dar vreau ca Josep să câştige primul. Fiul meu este primul, apoi mă bucur şi eu când câştigă Barcelona.

Sunt foarte mulţumit de deciziile pe care le-a luat. Poate să antreneze Barcelona, ​​să se retragă sau orice altceva. La vârsta lui, nu mai trebuie să-l învăţ nimic. Tot ceea ce realizează, mă va face fericit", a spus tatăl antrenorului de la City. 

Lionel Messi îşi va decide viitorul la sfârşitul acestui sezon. În presa internaţională s-a scris că City ar fi ieşit din cursa pentru Messi. Starul argentinian ar avea la dispoziţie varianta PSG sau să rămână în continuare la Barca.

Chiar şi aşa, L'Equipe asigura în urmă cu o săptămână că Messi nu este o prioritate pentru clubul din capitala Franţei, care se concentrează mai mult pentru a-l păstra pe Mbappe. Starul francez este dorit de Real Madrid, iar actuala lui înţelegere expiră în 2022.

 

Afla mai multe despre: guardiola 

viewscnt
Articole similare