Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îl mai ţii minte? Cum arată acum Daniel Georgievski, dublu campion cu FCSB. Cu ce antrenor german îl compară pe Reghecampf

Îl mai ţii minte? Cum arată acum Daniel Georgievski, dublu campion cu FCSB. Cu ce antrenor german îl compară pe Reghecampfgalerie foto

FCSB

Comentarii

Daniel Georgievski joacă acum la Western Sydney Wanderers şi şi-a surprins fanii cu noul său ”look”.

”Îmi place că sunt considerat rebel” mărturiseşte lateralul dreapta, care în runda viitoare din campionatul australian va juca împotriva fostei sale echipe, Melbourne Victory.

Partida se va juca pe Marvel Stadium, prilej pentru fani să-l compare pe Georgievski cu Iron Man. La fel de glumeţ ca pe vremea când juca în România, Daniel s-a ferit de acest supranume: ”Nu-mi place Iron Man. Dar să ştii că îmi place Hulk, daca tot e să rămânem în acelaşi Univers. Îmi place stilul lui” a glumit Georgievski.

Îl compară pe Marcus Babbel cu Laurenţiu Reghecampf

La Western Sidney, Daniel Georgievski este antrenat de fostul mare internaţional german, Marcus Babbel. Alături de tehnicianul Babbel, la formaţia din Sidney evoluează alţi trei fotbalişti de germani: Nicolai Muller, Patrick Ziegler şi Alexander Meier.

Daniel Georgievski mărturiseşte că se înţelege bine cu toţi, inclusiv cu antrenorul german, pe care îl compară cu Laurenţiu Reghecampf, fostul său antrenor de la FCSB: ”Organizarea, structura...sunt diferite pentru mine. Dar aproape jumătate din echipă este nouă, aşa că nu sunt singurul. Cu Marcus Babbel jucăm foarte aproape de stilul european. Este un tehnician german, cu principii clare. Am avut un antrenor în România, Laurenţiu Reghecampf, care a jucat foarte mulţi ani în Bundesliga, iar stilul lor este similar. M-am adaptat rapid sub comanda lui Babbel, iar asta mă ajută” a subliniat fostul fundaş dreapta al roş-albaştrilor.

În vârstă de 31 de ani, Daniel Georgievski a jucat pentru FCSB între 2012 şi 2014, câştigând de două ori titlul cu FCSB. În total, el a bifat 28 de meciuri în Liga 1 pentru formaţia roş-alabstră şi a marcat o singură dată. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: daniel georgievski 

viewscnt
Articole similare