Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îl mai ţineţi minte pe Jugurtha Hamroun? Cariera lui a luat-o în jos după ce a plecat de la FCSB. Unde se transferă acum

Îl mai ţineţi minte pe Jugurtha Hamroun? Cariera lui a luat-o în jos după ce a plecat de la FCSB. Unde se transferă acum
Comentarii

Jugurtha Hamroun (31 de ani) a făcut un sezon foarte bun la FCSB, cu care a jucat în grupele Europa League şi preliminariile Ligii Campionilor, dar după plecarea din România pare că nu şi-a mai regăsit forma bună pe teren. Vă întrebaţi ce mai face? Se pregăteşte să plece de la Erzurumspor, ultima clasată din Superliga turcă, şi face un pas în spate în carieră.

Îl mai ţineţi minte pe Jugurtha Hamroun? Ce mai face acum fostul fotbalist de la FCSB

Hamroun a fost dorit de Samsunspor, club cu care a ajuns la un acord şi e aşteptat să semneze, conform informaţiilor oferite de presa din Turcia. Pasul înapoi în carieră e reprezentat de faptul că Samsunspor, fosta echipă a lui Gigi Mulţescu, joacă în liga a doua din Turcia. La Samsunspor, Jugurtha Hamroun va fi coleg cu Kevin Boli (29 de ani), fostul fotbalist de la campioana României, CFR Cluj.

Transferul lui Jugurtha Hamroun la Samsunspor ar urma să devină oficial în cursul săptămânii viitoare, când fotbalistul din Algeria e aşteptat să semneze contractul cu noua sa formaţia.

La Erzurumspor, Hamroun a jucat foarte puţint, 144 de minute în şapte meciuri de campionat în Superliga Turciei, însă a prins mai multe minute în Cupa Turciei, unde a şi marcat de patru ori în trei partide şi a reuşit şi un assist.

Jugurtha Hamroun a ajuns în Liga 1 iniţial la Oţelul Galaţi, în 2016, apoi a plecat la FCSB. Echipa lui Gigi Becali l-a vândut după doar un an pentru două milioane de euro, în Qatar, la Al-Sadd, echipa lui Xavi. A mai jucat apoi la Al Kharaitiyat, Qatar SC şi a ajuns la Erzurumspor în septembrie 2019, din postura de jucător liber de contract.

  • 350.000 de euro este cota de piaţă a lui Jugurtha Hamroun în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: jugurtha hamrounfcsbsamsunsporturciatransfer 

viewscnt
Articole similare