Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îl mai ţineţi minte pe "piticul" Elton? FCSB plătea peste 1,5 milioane de dolari. Iată unde s-a transferat recent

Îl mai ţineţi minte pe "piticul" Elton? FCSB plătea peste 1,5 milioane de dolari. Iată unde s-a transferat recent

Fotbal

Comentarii

În anul 2007, echipa din Ghencea spera să dea lovitura cu brazilianul Elton José Xavier Gomes, adus de la Corinthians pentru 1,6 milioane de euro. Era un jucător ce măsura 1,58 şi cântărea 53 de kilograme.

În iarna anul 2007, Gigi Becali plătea peste 1,5 milioane de dolari pentru brazilianul Elton şi îi dădea numărul 86, anul său de naştere. Trebuia să fie jucătorul, playmarkerul  care să aducă lumină în formaţia roş-albaştrilor, însă nu a fost deloc aşa. Elton era un jucător foarte tehnic, rapid, însă faptul că măsura 158 de centimentri îl dezavantaja vizibil. Adversarii reuşeau să-l scoată din joc cu uşurinţă doar folosindu-se de forţă. Gigi Becali nu a avut răbdare cu el şi a dictat să fie scos afară din echipă, apoi vândut. Acest lucru s-a întâmplat la şase luni distanţă, atunci când Elton a fost trimis la Al-Nassr, pentru 500.000 de euro.

De atunci, pentru Elton a urmat un periplu pe la mai multe echipe din Golf (Dubai SCS, Al Wasl, Al Fateh, Al-Mesaimeer, Al Qadisyah) şi Brazilia (Fortaleza, Sport Recife). Ajuns la 33 de ani, Elton a decis să se întoarcă în ţara sa natală, la Clube de Regats Brasil (CRB). De atunci, explozivul mijlocaş a reuşit "performanţa" de a mai pierde câţiva centimetri, semn că timpul nu l-a iertat nici pe el.

 

Afla mai multe despre: elton 

viewscnt
Articole similare