Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Îl ştiu pe Carlos Fortes de câţiva ani, a jucat în oraşul meu!” Toni Conceicao a vorbit despre noua senzaţie a Ligii 1

”Îl ştiu pe Carlos Fortes de câţiva ani, a jucat în oraşul meu!” Toni Conceicao a vorbit despre noua senzaţie a Ligii 1

Superliga

Comentarii

Toni Conceicao spune că-l cunoaşte pe Carlos Fortes încă din perioada în care acesta juca la echipa secundă a lui Sporting Braga şi susţine că încă de atunci arăta că are potenţial. Atacantul lui Gaz Metan Mediaş este în mare formă, cu trei goluri marcate în primele trei etape.

Carlos Fortes a reuşit să ajungă vedetă doar după trei meciuri în Liga 1. Atacantul de 23 de ani a ieşit în evidenţă prin tehnică, dar şi prin calităţile de marcator, iar Gigi Becali a declarat că s-a interesat să-l transfere la FCSB. Impactul pe care l-a avut Fortes în Liga 1 este interesant, având în vedere că până în această vară a fost legitimat la Vizel, în liga a treia portugheză, unde a prins doar patru meciuri în ultimul sezon.

Toni Conceicao spune însă că l-a remarcat încă din perioada în care juca pentru Braga B, acolo unde a ajuns în vara lui 2015, după ce s-a despărţit de Pacos Ferreira. A jucat aici 61 de meciuri şi a marcat 14 goluri, iar antrenorul lui CFR Cluj susţine că arăta atunci că are potenţial. Totuşi, nu există explicaţii pentru faptul că a ajuns ulterior rezervă la o echipă din liga a treia a Portugaliei:

”Îl cunosc pe Carlos deja de câţiva ani, pentru că a jucat la o echipă din oraşul meu, la Braga, la a doua echipă. Eu îl cunosc pe Carlos şi ştiu că el are un potenţial foarte mare şi e bine pentru el că face un început de campionat în România în care îşi arată capacităţile. Este un atacant puternic, care face goluri, cred că poate avea succes aici, dar Carlos nu este jucătorul meu”, a declarat Toni Conceicao.

Afla mai multe despre: toni conceicaocarlos fortesgaz metancfr cluj 

viewscnt
Articole similare