Experiențe împreună.
You are here:

Ilie Năstase, despre mitul celor 2500 de femei: "În autobiografie nu poţi să minţi"

Ilie Năstase, despre mitul celor 2500 de femei: "În autobiografie nu poţi să minţi"galerie foto

Diverse

Comentarii

La 73 de ani, Ilie Năstase rămâne un personaj capabil să rememoreze sute de momente amuzante din cariera sa.

Ilie Năstase, despre cele 2500 de femei

Recunoscut drept un mare cuceritor, Ilie Năstase spune că lucrurile nu stau chiar aşa cum au fost prezentate chiar în autobiografia sa.

S-a spus ani la rând că "Nasty" a avut parte de relaţii cu peste 2000 de femei, iar primul lider din istoria ATP a întreţinut aceste zvonuri prin detalii apărute în cartea sa, "Mr. Năstase", publicată în 2006.

La ani distanţă, Năstase a povestit cum a ajuns să se vorbească despre un asemenea "palmares".

"Aia a fost in autobiografia mea. Fata asta care a scris cartea mea, i-a scris şi lui Beckham. Şi ea voia să afle de la mine câte femei.... De unde naiba să ştie ei? Ce, le numaram? Şi tot ma batea la cap, câte au fost 400, 800? Înregistram la Paris, la mine la ţară, acolo, mai cu un păharel de vin... Şi la 12 noaptea tot aşa îi dădea. I-am explicat că în autobiografie nu poţi să minţi, că te minţi pe tine. Şi tot luasem aşa un pic de vin, îi zic, uite o să îţi spun adevărul. Da, spune-mi, spune-mi.  Adevărul e că sunt 2500, să ştii de la mine că sunt 2500. E, aşa a scris. Zice, aşa te vreau!", a povestit Năstase pentru Telekom Sport.

Ilie Năstase are o relaţie, în prezent, cu Ioana Simion, cea care e mai tânără decât fostul lider mondial cu aproape 30 de ani. 

Într-o altă emisiune televizată, "Nasty" a recunoscut şi ce preferinţe are în privinţa femeilor: „Amândouă. Deodată”, a spus în trecut Năstase, la sport.ro, referindu-se la preferinţa „blondă sau brunetă”. 

GALERIE FOTO

 

viewscnt
Articole similare
L-a ajutat sa iasa din inchisoare dupa 23 de ani si s-a maritat cu el. Povestea fascinanta a unei...