Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Poenaru, despre situaţia lui Pîrvulescu, suspendat provizoriu pentru dopaj: "El a spus că a fost mai mult ca o glumă”

Ilie Poenaru, despre situaţia lui Pîrvulescu, suspendat provizoriu pentru dopaj: "El a spus că a fost mai mult ca o glumă”

galerie foto
Comentarii

Ilie Poenaru, antrenorul de la Academica Clinceni, a vorbit pentru Telekom Sport despre situaţia lui Paul Pîrvulescu, fotbalist suspendat pentru dopaj.

Antrenorul de la Clinceni recunoaşte că a aflat de suspendarea lui Pîrvulescu în ziua în care această decizie a fost luată, dar la început a fost nedumerit de ce fotbalistul nu are voie nici măcar să se antreneze cu echipa.

"Noi am primit notificare pe data de 3 iunie, am primit notificare cum că el este suspendat şi nu mai are nevoie să participe la antrenamentele echipei, nici la antrenamente, la absolut nimic.

L-am sunat pe domnul Balaj şi l-am rugat să îmi explice care este situaţia cu Paul, de ce s-a ajuns până aici, de ce nu are voie să se antreneze. A fost foarte ok şi mi-a explicat foarte clar, astea sunt regulile. Nu au ce să facă. Mi-a explicat de ce şi cum şi nu avem ce să facem.

El a greşit, este o greşeală pe care şi-a asumat-o şi acum aşteptăm pentru că eu nu cred. El a spus că a fost mai mult ca o glumă, ca o ... Dar i-am spus că la experianţă lui nici măcar nu poţi să faci asta, nici măcar în glumă", a spus Poenaru.

O decizie definitivă în cazul lui Pîrvulescu va fi luată miercuri, 10 iunie, potrivit spuselor lui Poenaru, care este optimist. 

Cum se simte Pîrvulescu după ce a fost suspendat provizoriu pentru dopaj

"El este în primul rând foarte dezamăgit, foarte supărat şi nu este ok pentru că s-a făcut un mare tamtam. Îl înţeleg pentru căp el are totuşi un CV destul de bogat, are un nume şi îl afectează lucrurile astea. Dar i-am spus că în viaţă toate greşelile pe care le facem trebuie să ni le asumăm.

Dar nu este ok, el în momentul ăsta nu este ok. Nu se simte tocmai ok, dar încearcă să treacă peste situaţia asta", a mai declarat antrenorul de la Clinceni.

Cazul Pîrvulescu. Există dopaj în fotbalul românesc?

"Eu nu vreau să cred că se întâmplă lucrurile astea şi chiar vreau să o iau ca pe o glumă. Mai ales cunoscându-l pe Paul nu cred că el a făcut aşa ceva pentru că eu îl cunosc foarte bine, nu este prima oară când eu lucrez cu el şi el în primul rând nu are nevoie de aşa ceva, să facă lucrurile astea sau să se dopeze pentru că el nu a avut probleme cu partea fizică", a mai spus Poenaru pentru Telekom Sport, care a dezvăluit că le-a atras atenţia fotbaliştilor de la echipă cu privire la acest subiect când a fost cazul de dopaj din handbal. 

 

Afla mai multe despre: academica clincenipoenarupirvulescu 

viewscnt
Articole similare