Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Poenaru, după al 11-lea eşec în Liga I: "Muncim şi nu ne alegem cu nimic"

Ilie Poenaru, după al 11-lea eşec în Liga I: "Muncim şi nu ne alegem cu nimic"

Academica Clinceni

Comentarii

Formaţia FC Botoşani a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a XX-a a Ligii 1.

Ilie Poenaru, după al 11-lea eşec în Liga I: "Muncim şi nu ne alegem cu nimic"  

Pentru FC Botoşani au marcat Mihai Roman, în minutul 61, şi Edjouma, în minutul 84, iar pentru Gaz Metan a înscris Yuri, în minutul 74.

Gaz Metan Mediaş a suferit al 11-lea eşec în 20 de meciuri în Liga 1. 

Ilie Poenaru, antrenorul echipei Academica Clinceni, a vorbit despre infrângera suferită in deplasare. 

Poenaru, a declarat că erorile au făcut diferenţa în acest meci.

"Zic că am pierdut nemeritat. După aspectul jocului, cred că echitabil era un rezultat de egalitate. Din păcate, o lipsă de reacţie, de atenţie, de concentrare, a făcut să plecăm fără niciun punct de aici. Eu zic că am făcut un joc foarte bun, am jucat de la egal la egal şi în multe momente am pus mari probleme Botoşaniului. Chiar în primele minute am avut ocazie singur cu poarta goală şi aici se face diferenţa. Noi nu marcăm cu poarta goală, ei marchează prin două execuţii foarte frumoase.

Jucătorii merită felicitaţi pentru atitudinea pe care au avut-o, pentru că au dat dovadă încă o dată de caracter, au muncit. Muncim, din păcate nu ne alegem cu nimic, ăsta este fotbalul. Să sperăm că, atât timp cât ne maturizăm şi avem mai mult echilibru, va fi greu să mai pierdem asemenea meciuri. Normal că te îngrijorează situaţia din clasament, chiar dacă mai e mult de jucat. Ne îngrijorează", a spus Ilie Poenaru.

 

Afla mai multe despre: academica clinceniilie poenaru 

viewscnt
Articole similare