Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Poenaru este frustrat după înfrângerea cu 0-3 în faţa celor de la UTA Arad. "Suntem într-o criză în momentul ăsta"

Ilie Poenaru este frustrat după înfrângerea cu 0-3 în faţa celor de la UTA Arad. "Suntem într-o criză în momentul ăsta"

Superliga

Comentarii

Ilie Poenaru a declarat la finalul meciului că echipa sa, Academica Clinceni, a jucat mult mai bine în ciuda rezultatului de 0-3 împotriva arădenilor.

Ilie Poenaru este frustrat după înfrângerea cu 0-3 în faţa celor de la UTA Arad

Academica Clinceni a pierdut în faţa celor de la UTA Arad cu scor 0-3. La finalul partidei, Ilie Poenaru a vorbit despre înfrângerea suferită şi despre următorul meci cu FCSB.

"Ca să vedeţi cum este fotbalul, este cel mai bun joc al nostru de când am început acest retur, din punct de vedere tehnic-tactic. Doar că, bineînţeles, cu anumite probleme. Să începi cu 1-0 este foarte frustrant. După care, zic eu, jocul per total, sau cel puţin 75-80 de minute, l-am dominat total. Ştiam că UTA joacă doar contraatacul, asta au şi făcut.

"Să ai 3-4-5 ocazii clare, chiar şi un penalty, şi să nu reuşeşti să marchezi...Nu pot să nu le reproşez că nu au avut atitudine, nu pot să le reproşez că nu au jucat, că ne-am creat ocazii. Dar din păcate, fotbalul se joacă pe goluri. Adversarul ne-a prins şi ne-a taxat.

"Am început să facem greşeli şi sunt greşeli care se repetă la anumiţi jucători. Le-am tras un semnal de alarmă, dar ei greşesc în continuare. Am avut discuţii cu ei, am lucrat pe aceste probleme, dar se pare că ei persistă pe aceste greşeli. Vom vedea, vom analiza în amănunt şi vom lua măsurile care se impun.

"Eram echipa care primeam foarte puţine goluri, deja acum am început să primim câte trei, câte patru... Suntem într-o criză în momentul ăsta. Trebuie să avem încredere, să avem caracter în primul rând şi să mergem cu încredere la FCSB. Trebuie să ne jucăm şansa, chiar dacă sunt o echipă într-o formă foarte bună. Avem şansa noastră şi trebuie să o jucăm.", a delcarat Poenaru, la finalul partidei.

Academica Clinceni este pe locul 5 şi are 30 de puncte după 21 de partide jucate în Liga I.

Afla mai multe despre: ilie poenaru 

viewscnt
Articole similare