Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Poenaru, înainte de Academica - Astra Giurgiu: „Vom face orice e posibil să câştigăm”. Ce spune antrenorul despre viitori adversari

Ilie Poenaru, înainte de Academica - Astra Giurgiu: „Vom face orice e posibil să câştigăm”. Ce spune antrenorul despre viitori adversari

Superliga

Comentarii

Ilie Poenaru, antrenorul echipei Academica Clinceni, a prefaţat duelul pe care echipa sa îl va disputa cu Astra Giurgiu.

Meciul din etapa cu numărul 25 din Liga I va avea loc sămbâtă, de la ora 15:00, pe stadionul Clinceni Arena şi va fi în direct pe TV Telekom Sport şi telekomsport.ro. 
 
Tehnicianul vrea neapărat o nouă victorie în Liga I. „Va fi un meci foarte greu, e o echipă care vine să câştige. Pe ei îi ajută doar victoria în acest moment, într-o mare măsură. Întâlnim o echipă în formă, o echipă care joacă un fotbal foarte bun, cu jucători foarte buni, o echipă bine organizată. I-am analizat, am lucrat, să sperăm că şi noi vom arăta la fel de bine, pentru că venim după trei meciuri grele, în care am jucat cu primele echipe din play-off, meciuri în care nu am pierdut şi mai ales că nu am primit nici gol, asta ne dă încredere, ne dă moral foarte bun şi e clar că ne dorim să câştigăm acest meci şi vom face orice e posibil să îl câştigăm”, a spus Ilie Poenaru, la conferinţa de presă.
 
După cele 24 de etape disputate în Liga 1, Academica Clinceni ocupă locul 6, ultimul din play-off, cu 35 de puncte.
 

Afla mai multe despre: ilie poenaruacademica clinceniastra giurgiu 

viewscnt
Articole similare