Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Poenaru pune tunurile pe arbitraj. Ce l-a nemulţumit pe antrenorul Academicii Clinceni

Ilie Poenaru pune tunurile pe arbitraj. Ce l-a nemulţumit pe antrenorul Academicii Clinceni

Academica Clinceni

Comentarii

Antrenorul Academicii Clinceni, Ilie Poenaru, a reacţionat la finalul partidei dintre echipa sa şi FC Hermannstadt, scor 2-2.

Poenaru dă vina pe arbitraj şi îl acuză pe tuşierul partidei că nu a intervenit la golul marcat de Adrian Bălan pentru sibieni, din minutul 26, să semnalizeze un henţ la faza care a condus la deschiderea scorului.

”Dacă meciul trecut diferenţa a făcut-o domnul Popa, astăzi se pare că tuşierul de aici, de pe partea noastră, nu a vrut să intervină în două faze consecutive de henţ şi primim gol. Se pare că etapă de etapă arbitrajul...nu ştiu ce să cred...suntem dezavatanjaţi total. Am un grup de spartani, un grup care ştie ce vrea şi ce îşi doreşte, trebuie să fim puţin mai reactivi şi să nu mai facem greşelile pe care le-am făcut.”, a declarat Ionuţ Poenaru, antrenorul Academicii Clinceni.

Formaţia Hermannstadt a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a doua a Ligii I, în care ultimele două goluri s-au marcat după minutul 90.

Hermannstadt a terminat la egalitate, 2-2,  duelul cu Clinceni, după un final încins de meci.
Ilfovenii au turat motoarele încă din startul partidei, dar bara s-a opus la lovitura de cap a lui Dumitru.

Chiar dacă ocaziile s-au ţinut lanţ pentru elevii lui Ilie Poenaru, sibienii au punctat primii prin Bălan şi au intrat la pauză în avantaj. La reluare, tot Clinceniul a fost în ofensivă. În minutul 66 veteranul Răzvan Patriche a reuşit egalarea. Prelungirile meciului au adus încă două goluri.

Fabio Fortes s-a înălţat impecabil în careu şi i-a dus în avantaj pe ardeleni. Nu avea să fie însă scorul final. Tabela a fost închisă în al cincilea minut de prelungiri, de Marian Şerban, care a scos un punct pentru echipa sa.

Afla mai multe despre: academica clinceniilie poenaruliga 1 

viewscnt
Articole similare