Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilyes: ”Noi construim şi poate ne vom bate la titlu pe viitor, cine ştie?” Anunţ despre accidentarea lui Florin Ştefan

Ilyes: ”Noi construim şi poate ne vom bate la titlu pe viitor, cine ştie?” Anunţ despre accidentarea lui Florin Ştefan

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

CFR Cluj a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I.

Golul a fost marcat de Debeljuh, în minutul 72. Gazdele au jucat în inferioritate numerică din minutul 49, când a fost eliminat Bouhenna după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Florin Ştefan (Sepsi) a fost scos cu ambulanţa de pe teren, după ce a suferit o accidentare în repriza a doua.

Robert Ilyes s-a arătat dezamăgit la finalul meciului: ”Din păcate, fotbalul... CFR-ul în seara asta ne-a pedepsit. După o primă repriză fantastică, pe care am dominat-o cap coadă, în care am avut două ocazii incredibile şi nu am reuşit să o taxăm, din păcate fotbalul te pedepseşte. Mai ales cu echipele mari, care au o singură ocazie şi îţi dau gol. Păcat pentru efortul băieţilor. În seara asta nu a fost seara noastră . Nu am avut noroc” a explicat antrenorul gazdelor.

Sepsi este una dintre surprizele sezonului, dar staff-ul echipei nu se gândeşte atât de departe, până la titlu: ”Nu îmi permit să spun că suntem o echipă de titlu. Dar cu atitudine şi cu organizare am ajuns în fruntea clasamentului. După o analiză mai largă, dacă aveam soluţii în atac şi la meciul cu Craiova şi astăzi, pentru că ne lipseşte foarte mult Safranko, poate reuşeam să facem un rezultat mult mai mare. Noi construim echipa  pentru viitor şi sper, când o să inaugurăm şi stadionul nou, sperăm să arătăm de fruntea clasamentului. Poate anul viitor o să ne batem şi noi la campionat” a anunţat Ilyes.

Florin Ştefan (Sepsi) a fost scos cu ambulanţa de pe teren, după ce a suferit o accidentare în repriza a doua. Potrivit antrenorului secund de la Sepsi, Florin Ştefan nu are fractură, doar luxaţie. Internaţionalul de tineret o să poarte 10 zile ghips, apoi o să revină.

Afla mai multe despre: robert ilyes 

viewscnt
Articole similare