Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Imagini de colecţie cu Tătăruşanu! A participat la bucuria jucătorilor lui AC Milan după ce echipa s-a întors în Champions League

Imagini de colecţie cu Tătăruşanu! A participat la bucuria jucătorilor lui AC Milan după ce echipa s-a întors în Champions League

AC Milan

Comentarii

Tătăruşanu este singurul fotbalist român sigur de prezenţa în grupele Champions League.

AC Milan a încheiat sezonul pe locul 2 în Serie A şi a revenit în cea mai puternică competiţie inter-cluburi după o pauză de 7 ani. Tătăruşanu a fost rezervă la Lyon, dar nu a jucat niciun minut în sezonul în care francezii au eliminat-o pe Manchester City şi au ajuns până în semifinalele competiţiei. 

Portarul român s-a bucurat după victoria în faţa Atalantei şi de reîntoarcerea echipei în Champions League, lucrul aceste reieşind din postarea lui Donnarumma.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Gianluigi Donnarumma (@gigiodonna99)

AC Milan revine în competiţia pe care a câştigat-o de 7 ori, iar jucătorii s-au filmat în timp ce ascultau imnul UEFA Champions League. Fostul portar al naţionalei se întoarce în Ligă, după ce în sezonul 2013/14 era titular pentru FCSB în partidele contra lui Chelsea, Schalke 04 şi Basel.

 

 

Afla mai multe despre: tătăruşanu 

viewscnt
Articole similare