Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Imagini incredibile în direct din Giuleşti! Bătaie în tribună înainte de Rapid - Dinamo: "Ce e stupefiant e că-i desparte Săpunaru, dar nu văd forţe de ordine" | VIDEO

Imagini incredibile în direct din Giuleşti! Bătaie în tribună înainte de Rapid - Dinamo: "Ce e stupefiant e că-i desparte Săpunaru, dar nu văd forţe de ordine" | VIDEO

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti - Dinamo Bucureşti are loc în etapa a opta a Superligii, iar cu mai puţin de jumătate de oră de start un conflict a început între suporteri. Imediat, Cristian Săpunaru a intervenit.

Bătaie în tribună la Rapid - Dinamo! Cristian Săpunaru a intervenit să-i despartă pe suporteri

Rapid Bucureşti o întâlneşte pe rivala Dinamo Bucureşti, vineri, 1 septembrie, de la ora 21:30, în Giuleşti, într-o partidă din etapa a 8-a Superligii. Meciul e în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Meciul a fost precedat de un eveniment nefericit pentru fanii de la tribuna a doua. La un moment dat, două persoane s-au încăierat, s-au împărţit pumni, iar zeci de secunde situaţia a continuat să fie tensionată. 

Imediat cum conflictul a degenerat, Cristian Săpunaru, aflat la încălzire, a sărit în dreptul scandalagiilor pentru a aplana conflictul. Curajos, fundaşul central a ţipat în direcţia lor pentru a opri violenţele, apoi alţi jucători ai Rapidului au venit în zonă. 

Bătaia a fost comentată în direct, în studioul Sport Report, de moderatorul Dan Udrea, oficialul FCSB, Mihai Stoica, şi fostul mijlocaş de la Rapid, Ovidiu Herea. 

Dan Udrea:  "Incredibil, incredibil! Văd un stewart acolo, care nu îndrăzneşte să intre. La tribuna a doua pare să fie"

MM Stoica: "Ce e stupefiant e că-i desparte Săpunaru, dar nu văd forţe de ordine. Unde sunt forţele de ordine? Nu e treaba lui Săpunaru, dar el e jucătorul lider". 

Herea: "Mi s-a părut un conflict între rapidişti" 

VIDEO | Bătaia din tribună, la Rapid - Dinamo

 

 

Afla mai multe despre: rapid bucuresti dinamo bucurestibataie rapid dinamocristian sapunaru 

viewscnt
Articole similare