Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Imagini şocante de la Iaşi! Ultraşii de la Poli au vandalizat autocarul echipei în timp ce afla în trafic

Imagini şocante de la Iaşi! Ultraşii de la Poli au vandalizat autocarul echipei în timp ce afla în trafic

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi trece prin momente dificile, iar echipa se îndreaptă catre Liga 2.

Problemele nu se mai termină pentru echipa din Copou, iar duminică seara, după ce Poli a revenit de la Buzău, fanii au blocat intrarea autocarului în oraş. Unii dintre ei au aruncat cu pietre, iar ultraşii au anunţat că vor continua protestele până când antrenorul Nicolo Napoli va pleca de la echipă 

Pagina de Facebook, Iaşi TV Life, a relatat ca suporterii au atacat autocarul şi au creat pagube serioase. De asemenea, sursa menţionată a postat şi imagini de la momentul atacului. 

"Autocarul Politehnicii Iasi a fost vandalizat în această seară, în Păcurari, chiar la revenirea de la Buzău. Totul s-a întâmplat la doar câteva ore după ce ex-preşedintele Ciprian Paraschiv declara pentru doua posturi naţionale: „O sa va omoare lumea cu pietre”, făcând referire la cei care au luat decizia ca Andrei Cristea si Andreias Calcan sa fie excluşi din lot.

Declaraţia lui Ciprian Paraschiv pare a fi fost percepută exact aşa cum a sunat, respectiv ca pe o instigare la violenţă, care a fost imediat ascultată de către câţiva suporteri, care au atacat cu bate, petarde, pumni şi picioare, autocarul în care se afla echipa. Aceştia au reuşit sa spargă geamurile autocarului şi să creeze pagube materiale însemnate. Poliţia a sosit la faţa locului, iar cazul este în anchetare, la final urmând a se lua masuri împotriva celor care au produs actul de vandalism".

VEZI AICI imaginile cu momentul când autocarul lui Poli este vandalizat de ultraşi.

Poli Iaşi se află pe ultimul loc în clasament şi este este la 2 puncte de poziţia care o poate duce la baraj.

Sursă foto: ProSport. 

Afla mai multe despre: poli iaşi 

viewscnt
Articole similare