Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Îmi era frică de cum va fi, dar prima impresie a fost incredibilă!". Unul dintre spaniolii de la Dinamo s-a îndrăgostit de Bucureşti şi a învăţat deja câteva cuvinte în română

"Îmi era frică de cum va fi, dar prima impresie a fost incredibilă!". Unul dintre spaniolii de la Dinamo s-a îndrăgostit de Bucureşti şi a învăţat deja câteva cuvinte în română

Dinamo București

Comentarii

Juan Camara (26 de ani), fotbalist crescut la FC Barcelona şi ajuns la Dinamo în această vară, s-a îndrăgostit de Bucureşti şi a învăţat deja câteva cuvinte în limba română de la transferul său în Ştefan cel Mare. Jucătorul a declarat că primele cuvinte pe care le-a învăţat în română au legătură cu fotbalul şi că e încrezător că în câteva luni poate învăţa să vorbească fluent.

Camara a şi debutat la Dinamo în partida cu FC Botoşani, 1-1 în Ştefan cel Mare, în care un alt debutant, Borja Valle, a marcat un gol de senzaţie. Mijlocaşul a venit din Polonia la Dinamo, deşi a fost crescut de FC Barcelona, şi spune că se temea că nu-i va plăcea Bucureştiul, dar prima impresie a fost incredbilă.

"(n.r. - Ai învăţat ceva în română?) Până acum, câteva cuvinte. Da, şi alte câteva cuvinte, dar sunt convins că în câteva luni voi învăţa limba. Vin din Polonia, care are o limbă la fel de dificilă, şi mereu reuşesc să învăţ multe, în special despre fobal. Aşa că sper să ajung să pot să vorbesc puţin.

(n.r. - Îţi place oraşul?) Da, deoarece am ajuns într-o ţară străină îmi era frică de cum va fi totul, de cum o să fie oraşul, dar adevărul este că prima impresie a fost incredibilă. Am venit într-un oraş mare, care are de toate. Centre comerciale pentru a mă plimba, parcuri, restaurante, iar, în final, din ce am văzut, îmi place. Şi iubitei mele, la fel. A venit cu mine şi suntem foarte fericiţi", a spus Juan Camara.



Dinamo l-a împrumutat un an pe Juan Camra de la Jagiellonia, din Polonia. La Jagiellonia joacă şi fostul fundaş al Viitorului, Bogdan Ţîru.

Afla mai multe despre: juan camaradinamobucurestilimba romana 

viewscnt
Articole similare