Experiențe împreună.
You are here:

"Îmi era frică de cum va fi, dar prima impresie a fost incredibilă!". Unul dintre spaniolii de la Dinamo s-a îndrăgostit de Bucureşti şi a învăţat deja câteva cuvinte în română

"Îmi era frică de cum va fi, dar prima impresie a fost incredibilă!". Unul dintre spaniolii de la Dinamo s-a îndrăgostit de Bucureşti şi a învăţat deja câteva cuvinte în română

Dinamo București

Comentarii

Juan Camara (26 de ani), fotbalist crescut la FC Barcelona şi ajuns la Dinamo în această vară, s-a îndrăgostit de Bucureşti şi a învăţat deja câteva cuvinte în limba română de la transferul său în Ştefan cel Mare. Jucătorul a declarat că primele cuvinte pe care le-a învăţat în română au legătură cu fotbalul şi că e încrezător că în câteva luni poate învăţa să vorbească fluent.

Camara a şi debutat la Dinamo în partida cu FC Botoşani, 1-1 în Ştefan cel Mare, în care un alt debutant, Borja Valle, a marcat un gol de senzaţie. Mijlocaşul a venit din Polonia la Dinamo, deşi a fost crescut de FC Barcelona, şi spune că se temea că nu-i va plăcea Bucureştiul, dar prima impresie a fost incredbilă.

"(n.r. - Ai învăţat ceva în română?) Până acum, câteva cuvinte. Da, şi alte câteva cuvinte, dar sunt convins că în câteva luni voi învăţa limba. Vin din Polonia, care are o limbă la fel de dificilă, şi mereu reuşesc să învăţ multe, în special despre fobal. Aşa că sper să ajung să pot să vorbesc puţin.

(n.r. - Îţi place oraşul?) Da, deoarece am ajuns într-o ţară străină îmi era frică de cum va fi totul, de cum o să fie oraşul, dar adevărul este că prima impresie a fost incredibilă. Am venit într-un oraş mare, care are de toate. Centre comerciale pentru a mă plimba, parcuri, restaurante, iar, în final, din ce am văzut, îmi place. Şi iubitei mele, la fel. A venit cu mine şi suntem foarte fericiţi"
, a spus Juan Camara.

Dinamo l-a împrumutat un an pe Juan Camra de la Jagiellonia, din Polonia. La Jagiellonia joacă şi fostul fundaş al Viitorului, Bogdan Ţîru.

viewscnt
Articole similare
VIDEO Cel mai dulce moment pentru Simona Halep de ziua sa de nastere. Toata arena i-a urat...