Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Îmi pare rău pentru Dică!" VIDEO | Olăroiu s-a "rupt" de fotbalul românesc, dar ştie ce s-a întâmplat la FCSB

"Îmi pare rău pentru Dică!" VIDEO | Olăroiu s-a "rupt" de fotbalul românesc, dar ştie ce s-a întâmplat la FCSB

Superliga

Comentarii

Cosmin Olăroiu a revenit în România pentru a participa la evenimentul Uniţi pentru Mihai, dedicat fostului fundaş al Stelei Mihai Neşu.

Oli a vorbit pentru Telekom Sport înainte de meciul demonstrativ care va aduce faţă în faţă Generaţia de Aur a României şi echipa UEFAntastică a Stelei şi a atins şi subiectul FCSB, după ce formaţia roş-albastră a ratat titlul.

Tehnicianul Jiangsu Suning spune că nu mai poate urmări campionatul României din cauza diferenţei de fus orar, dar recunoaşte că eşecul suferit de fostul său elev, Nicolae Dică, l-a întristat.



"E mai mult decât emoţionant, dar viaţa ne pune în diverse situaţii. Astăzi este una dintre ele.

Sunt foarta bucuros să-mi văd băieţii, colegii, foştii colegi, din păcate la un moment ca ăsta, dar e bine că încercam să facem ceva, să-l ajutăm pe Mihai, cu fundaţia lui şi cu toate lucrurile bune pe care el le face.

Pentru mine a fost şi mai dificil, pentru că a trebuit să vin mai de departe, dar am venit cu mare plăcere. S-au adunat toate fostele glorii ale fotbalului.

Îmi pare rău pentru Dică, dar eu nu urmăresc foarte atent fotbalul romanesc, n-am timpul necesar şi e decalajul de fus orar
", a declarat Cosmin Olăroiu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: olaroiudicafcsbromania 

viewscnt
Articole similare