Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Îmi vine să-mi smulg părul din cap!" Oficialităţile din Liverpool, revoltate de vizita fanilor de la Madrid: "Unii dintre ei au Coronavirus, sunt convins!"

"Îmi vine să-mi smulg părul din cap!" Oficialităţile din Liverpool, revoltate de vizita fanilor de la Madrid: "Unii dintre ei au Coronavirus, sunt convins!"

Liverpool

Comentarii

Englezii se tem de Coronavirus! Şeful Direcţiei Sanitare din Liverpool a făcut o declaraţie alarmantă pentru populaţia din oraşul englez, după meciul Liverpool - Atletico Madrid 2-3.

3000 de fani ai ui Atletico Madrid au făcut deplasarea la Liverpool, pentru returul din optimile Ligii Campionilor. Trupa lui Diego Simeone i-a învins pe "cormorani" cu 3-2 şi s-a calificat în sferturile de finală, dar suporterii au lăsat în urma lor mai temeri de infectare cu Coronavirus.

John Ashton, şeful Direcţiei Sanitare din Liverpool, a fost extrem de indignat de faptul că 3000 de spanioli au luat cu asalt oraşul şi s-au plimbat peste tot.

„Îmi vine să-mi smulg părul din cap! La Madrid nu se mai joacă fotbal deloc, iar noi primim în oraş 3000 de suporteri de acolo. S-au plimbat prin tot oraşul, au mers prin baruri. Sunt convins că unii dintre ei sunt purtători de coronavirus şi vom avea oameni bolnavi în Liverpool din acest motiv. Cred că am tratat superficial situaţia – dacă epidemia se va extinde nu vom avea suficiente locuri în spitale”, a spus Ashton, conform BBC.



Cel puţin 10 persoane au fost infectate cu coronavirus în Merseyside. Şase dintre aceştia sunt din Liverpool.
Guvernul Spaniei nu i-a lăsat la Liverpool

Guvernul din Spania le-a cerut fanilor madrileni să nu facă deplasarea în Anglia, catalogând-i pe aceştia drept „iresponsabili”.

Afla mai multe despre: liverpoolfaniatletico madrid 

viewscnt
Articole similare