Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"În 2021 nu există să mai vorbim despre blat sau meciuri aranjate". Dioszegi ameninţă candidatele la titlu după victoria cu FCSB: "Urmează CFR"

"În 2021 nu există să mai vorbim despre blat sau meciuri aranjate". Dioszegi ameninţă candidatele la titlu după victoria cu FCSB: "Urmează CFR"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, a dezvăluit că fotbaliştii săi vor primi o primă pentru victoria cu FCSB. Echipa din Sfântu Gheorghe le-a pus gând rău candidatelor la titlul Ligii 1.

FCSB a fost învinsă, duminică seară, la Giurgiu, cu scorul de 2-1, de Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii I. Gazdele au marcat prin Octavian Popescu, în minutul 68. Pentru Sepsi au înscris Petrila ’28 şi Mitrea ’81.

"De un timp încoace suntem o echipă care producem surprize, sunt foarte bucuros. Cred că am jucat foarte bine, cred că am meritat victoria. Am puţin un resentiment, fiindcă săptămâna trecută nu am reuşit să facem acelaşi lucru cu CFR şi vă spun sincer. Am vrut la fel de mult să câştigăm şi săptămâna trecută. Au (n.r. - cei de la FCSB) nişte jucători tineri, talentaţi, care au un viitor în faţă, dacă se ocupă numai de fotbal. Eu aşa consider, că în foarte scurt timp o să devină cea mai bună echipă din România. Am urlat ultimele zece minute, a fost o presiune mare. Parcă nu a mai vrut să treacă timpul, cred că ultimele zece minute au durat aproape două ore pentru mine. Am reuşit să câştigăm la Dinamo, am reuşit să câştigăm la Craiova, acum am reuşit să câştigăm la FCSB, umrează, sunt sigur la CFR Cluj", a declarat patronul lui Sepsi. 

Laszlo Dioszegi: "Nu păcălesc fotbalul"

"Nu suntem mai apropiaţi nici de CFR, nici de Dinamo, nici de Steaua, nici de FC Braşov. Vă spun sincer, eu nu păcălesc fotbalul. Eu bag mâna în foc pentru toţi cei din stafful nostru şi majoritatea jucătorilor. Nu cred că în timpurile noastre, în 2021, mai poate să mai existe măcar vorba despre blat sau meciuri aranjate. La fiecare meci câştigat au o primă. Nu e o primă mare, dar e o primă (n.r. - 900 de euro)", a mai spus omul care conduce clubul. 

Afla mai multe despre: laszlo dioszegisepsifcsb 

viewscnt
Articole similare