Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"În numele lui Creţu, îmi cer scuze de la Dinu!". Edi Iordănescu, mesaj pentru Todoran după ce fostul antrenor al FCSB a fost atacat

"În numele lui Creţu, îmi cer scuze de la Dinu!". Edi Iordănescu, mesaj pentru Todoran după ce fostul antrenor al FCSB a fost atacat

FCSB

Comentarii

Edi Iordănescu (43 de ani), antrenorul FCSB, şi-a cerut scuze de la Dinu Todoran în numele lui Valentin Creţu, cel care l-a atacat şi ironizat în declaraţiile de după meciul cu Sepsi (1-1) pe fostul antrenor al roş-albaştrilor. Iordănescu Jr. a spus că a avut o discuţie cu Creţu după cele spuse de fundaşul de la FCSB.

Edi Iordănescu: "În numele lui Creţu, în cer scuze de la Dinu Todoran!"

La conferinţa de presă dinaintea meciului cu CFR Cluj, Edi Iordănescu, antrenorul FCSB, a vorbit, printre altele, despre declaraţiile făcute de Valentin Creţu la adresa lui Dinu Todoran. Tehnicianul i-a cerut scuze fostului antrenor de la FCSB pentru ironiile făcute de Creţu, care a spus că "mai mult stăteam pe la antrenamente" cu Todoran.

"În numele lui Creţu, îmi cer scuze pentru Dinu. Au fost frustrări acumulate, declaraţii date la cald după rezultat. Am avut o discuţie cu Vali. Eu sunt sigur că toţi antrenorii care au fost aici înaintea mea şi-au dat interesul", a spus Edi Iordănescu, la conferinţa de presă dinaintea derby-ului CFR Cluj - FCSB.

Creţu va fi amendat de FCSB

Vali Creţu a vorbit, după egalul obţinut de FCSB în compania lui Sepsi, 1-1 pe Arena Naţională, despre fostul antrenor Dinu Todoran, pe care l-a atacat. Fundaşul dreapta a spus că el şi colegii săi mai mult stăteau pe la antrenamente în vremea lui Todoran, iar Mihai Stoica a anunţat că acesta va fi amendat.

"Vali Creţu a făcut nişte declaraţii care nu-şi aveau locul. Va fi amendat. Nu e normal să vorbească el despre cei care au antrenat echipa, nu e fair-play, nu era treaba lui. A mai făcut o greşeală mare, a vorbit cu jurnaliştii şi a divulgat chestii din vestiar. Nu se vor lua măsuri extreme, dar va plăti. Nu e la prima abatere. Câteodată sare calul, deşi nu facem gimnastică şi nici echitaţie", a spus Mihai Stoica, într-un live pe pagina de Facebook a FCSB.

Afla mai multe despre: edi iordanescufcsbscuzedinu todoranvali cretu 

viewscnt
Articole similare