Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În sfârşit, cineva îl apără! Neville despre Mourinho: ”Trebuie să rămână, United are nevoie de oameni serioşi în conducere!”

În sfârşit, cineva îl apără! Neville despre Mourinho: ”Trebuie să rămână, United are nevoie de oameni serioşi în conducere!”

Manchester United

Comentarii

Manchester United a pierdut la Brighton primul meci al sezonului, după un joc extrem de slab. Evident, reproşurile la adresa antrenorului principal au început să curgă în presa de specialitate din Anglia. În direct la Sky Sports, fostul mare internaţional englez Garry Neville l-a apărat pe Jose Mourinho, antrenorul portughez atacat în ultimele zile din toate direcţiile.

”În secunda în care Woodward a decis că Mourinho merită să-i fie prelungit contractul cu Man United - ceva ce mulţi au spus că nu era necesar - asta înseamnă pentru mine că ai încredere maximă în antrenor. Situaţie în care, pentru a-l ajuta şi arăta că ai încredere în judecata sa, trebuie să-i aduci ceea ce el cere” a explicat Neville, care apoi a continuat ”Manchester United are nevoie de fundaşi centrali, iar daca antrenorul căruia i-ai prelungit contractul îţi cere aceşti jucători, trebuie să-i aduci” a atacat fostul mare fundaş dreapta de la United.

Neville crede că Maguire de la Leicester şi Alderweireled de la Spurs, fundaşii centrali doriţi de Mourinho sunt mai buni decât ceea ce are acum la dispoziţie antrenorul la echipa sa: ”În opinia mea, ambii erau soluţii excelente. Daca ei costau 120 de milioane de lire, atunci atât făceau. Şi trebuiau transferaţi” a declarat Neville la Sky Sports.

În opinia lui Neville, Mourinho trebuie să rămână la Mancheste United: ”Mourinho trebuie să rămâna până la finalul contractului. Şi trebuie să fie susţinut total, mai ales daca tu, ca CEO, i-ai prelungit acel contract. Probabil că acum există o oarecare diferenţă între club şi antrenor. Dar nu vreau să fiu greşit înţeles. Nu îl poţi susţine doar pe jumătate. Adică nu e ca şi cum poţ construi o casă frumoasă până la jumate. Trebuie să termini job-ul. United are nevoie de oameni de fotbal serioşi care să ştie ceea ce fac!” a încheiat Gary Neville pledoaria pro Jose Mourinho. 

Afla mai multe despre: jose mourinhomanchester unitedgary neville 

viewscnt
Articole similare