Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"În tur ne-a avantajat VAR-ul, acum ne-a dezavantajat!" Reacţia lui Mihai Bordeianu după FC Sevilla - CFR Cluj 0-0, cu gol anulat campioanei României pe final

"În tur ne-a avantajat VAR-ul, acum ne-a dezavantajat!" Reacţia lui Mihai Bordeianu după FC Sevilla - CFR Cluj 0-0, cu gol anulat campioanei României pe final

CFR Cluj

Comentarii

Mihai Bordeianu (28 de ani), fotbalistul CFR-ului, a fost printre primii care a reacţionat după drama trăită de CFR Cluj la Sevilla. Partida s-a terminat 0-0, deşi Adi Păun a marcat, dar reuşita sa a fost anulată de VAR, iar Bordeianu a spus că rămâne un regret amar după meciul de pe "Ramon Sanchez-Pizjuan".

VAR-ul a anulat reuşita lui Păun din minutul 87, după şutul mijloşului CFR-ului, dar Bordeianu spune că balanţa s-a echilibrat, după ce video arbitrajul a dat o mână de ajutor campioanei României în Gruia. Mijlocaşul clujenilor spune că, totuşi, se putea obţine mai mult.

"Puteam să obţinem mai mult. În tur, VAR-ul ne-a avantajat, acum ne-a dezavantajat. A fost o atmosferă extraordinară aici. Nu te întâlneşti de multe ori în viaţă cu o asemenea atmosferă. Am arătat însă că suntem o echipă puternică şi că avem un grup frumos. Noi ne-am dorit să câştigăm. Am întâlnit fotbalişti extraordinari, trebuie să recunoaştem. Acum ne rămâne campionatul” a mărturisit Bordeianu la finalul meciului", a spus Mihai Bordeianu, la flash-interviul de după partidă, la Telekom Sport.

Bordeianu a spus că Petrescu n-a apucat să le transmită nimic jucătorilor. "Momentan, Mister nu ne-a spus nimic. Am muncit mult şi chiar am crezut că putem face mai multe. Rămânem cu un regret amar", a mai spus Bordeianu.

CFR Cluj n-a pierdut în dublă manşă cu FC Sevilla (1-1, 0-0), dar a ratat calificarea în optimile de finală Europa League din cauză că andaluzii au marcat gol în deplasare.

Afla mai multe despre: mihai bordeianucfr clujeuropa league 

viewscnt
Articole similare