Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o lovitură pentru Ondrasek! Ce s-a întâmplat după ce a fost titularizat în meciul cu Karagandy din preliminariile Conference League

Încă o lovitură pentru Ondrasek! Ce s-a întâmplat după ce a fost titularizat în meciul cu Karagandy din preliminariile Conference League

FCSB

Comentarii

Zdenek Ondrasek (32 de ani) se îndreaptă spre despărţirea de FCSB. Cehul pare că l-a dezamăgit încă o dată pe finanţatorul FCSB, Gigi Becali. Vârful a jucat doar 45 de minute în returul cu Şahtior Karagandy din Conference League.

Zdenek Ondrasek, trimis din nou pe bancă

Fostul golgheter din prima ligă norvegiană a fost titular cu Karagandy, în returul din Armenia, din cadrul turului secund preliminar Conference League. El nu a marcat de când a venit la FCSB, iar Gigi Becali i-a transmis mai multe avertismente. 

Ondrasek a primit doar 45 de minute cu Karagandy şi a fost schimbat la pauza meciului din Armenia, iar omul de afaceri e decis să renunţe la el. Înainte de meciul european, Gigi Becali a făcut anunţul. 

„Am patru atacanţi de careu acum şi trebuie să văd la cine renunţ, cred că-l reziliem pe Ondrasek”, a declarat finanţatorul FCSB pentru Fanatik. 

Jurnaliştii cehi au aflat despre soarta lui Ondrasek la FCSB: „FCSB este condusă de controversatul proprietar Gigi Becali, care este cunoscut pentru deciziile şi controversele sale nebuneşti. De asemenea, l-a umilit pe fostul căpitan al echipei, Mihai Bălaşa, care i-a displăcut atât de mult, încât, în cele din urmă, i-a oferit aproximativ 30.000 de euro să se transfere la rivala Universitatea Craiova. Prin urmare, nu este de mirare că aventura în România a lui Ondrasek s-ar putea încheia chiar înainte de a începe cu adevărat", a scris presa din Cehia. 

Afla mai multe despre: gigi becaliondrasekkaragandyfcsb 

viewscnt
Articole similare