Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o plecare de la FCSB. Jucătorul a fost prezentat la noua sa formaţie. "Deja m-am acomodat"

Încă o plecare de la FCSB. Jucătorul a fost prezentat la noua sa formaţie. "Deja m-am acomodat"galerie foto

Fotbal

Comentarii

Site-ul oficial al celor de la FC Farul Constanţa a anunţat, astăzi, că mijlocaşul Vlad Andrei Şerbănescu este noul jucător al clubului de la ţărmul mării, urmând să evolueze în sezonul următor în tricoul alb-albastru.

Jucătorul în vârstă de 18 ani, care vine de la FCSB, şi-a făcut deja debutul la seniori, evoluând în Liga a 3-a pentru echipa secundă a bucureştenilor. Vlad Şerbănescu este un mijlocaş lateral ofensiv tehnic, care este aşteptat să progreseze în tricoul celor de la Farul Constanţa.

"Mă simt foarte bine la Constanţa. Deja m-am acomodat, colegii sunt foarte înţelegători şi mă ajută să mă integrez, mai ales că eu sunt mai mic ca vârstă. Îmi place la FC Farul, este o echipă de tradiţie, cu renume în fotbalul românesc, cu o istorie lungă şi îmi doresc mult să fac o treabă bună. Visez să debutez cât mai curând la nivelul Ligii a 2-a, să joc bine şi să dau goluri. Postul meu preferat este de mijlocaş de bandă stângă, dar pot să joc şi pe dreapta sau ca atacant. Îmi place să intru în interior şi să şutez. Îmi doresc să promovăm în Liga 1 şi să jucăm împotriva celor mai puternice echipe din fotbalul românesc”, a declarat noul jucător al formaţiei constănţeme pentru site-ul oficial al clubului.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare