Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o surpriză la naţională? ”Nu e decizia mea, eu îmi fac treaba când intru pe teren”

Încă o surpriză la naţională? ”Nu e decizia mea, eu îmi fac treaba când intru pe teren”

UEFA Europa League

Comentarii

CFR Cluj a trecut uşor de Alashkert, scor 2-0 şi 5-0 şi s-a calificat în play-off-ul Europa League, unde o va întâlni pe Dudelange, din Luxemburg. Sebastian Mailat avertizează că va fi un meci foarte greu. Mijlocaşul de 20 de ani a intrat în atenţia selecţionerului după evoluţiile foarte bune pe care le-a avut.

CFR Cluj n-a avut probleme cu Alashkert, în turul III din Europa League. Campioana României a trecut cu 7-0 la general şi s-a calificat în play-off-ul competiţiei. Sebastian Mailat susţine însă că meciul cu Dudelange, din play-off, va fi foarte greu, deşi pare un adversar foarte accesibil:

”Ne-am făcut meciul uşor, am marcat repede şi a venit totul de la sine. (n.r. dacă a fost surprins că Dudelange s-a calificat în dauna Legiei). Da, ne-a surprins. Chiar vorbeam în vestiar că nu contează cu cine jucăm, noi trebuie să câştigăm. Va fi foarte dificil, dar avem un grup bun unit şi putem”, a declarat Sebastian Mailat.

Mijlocaşul de 20 de ani a fost unul dintre cei mai buni jucători de la CFR Cluj în acest început de sezon, lucru care l-a adus în atenţia selecţionerului Cosmin Contra. Întrebat dacă se aşteaptă la o convocare, Mailat a promis că va încerca să-l impresioneze în continuare pe Cosmin Contra: ”Nu e decizia mea. Eu îmi fac treaba când intru pe teren şi apoi să vedem ce se va întâmpla”.

Afla mai multe despre: cfr clujeuropa leaguesebastian mailat 

viewscnt
Articole similare