Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o ţintă pentru Mourinho! Mijlocaşul care poate ajunge pe Old Trafford pentru 35 de milioane de euro

Încă o ţintă pentru Mourinho! Mijlocaşul care poate ajunge pe Old Trafford pentru 35 de milioane de euro

Manchester United

Comentarii

Ivan Perisic a devenit interesant pentru Manchester United, iar preţul său nu este deloc piperat. Inter l-ar lăsa să plece pentru 35 de milioane de euro.

Cota lui Ivan Perisic a crescut foarte mult după Cupa Mondială din vară. Nu doar că naţionala ţării sale a jucat finala, dar mijlocaşul a şi înscris trei goluri la competiţia jucată în Rusia. Două dintre ele au venit în semifinala cu Anglia şi în ultimul act împotriva Franţei. Iar fotbalistul de 29 de ani a devenit interesant pentru granzii de pe continent. Iar Manchester United este gata să facă o nouă ofertă pentru croatul care joacă la Inter Milano de trei ani de zile. Iar italienii pare că nu vor ţine la preţ în privinţa jucătorului care a mai evoluat în carieră în campioantele Belgiei şi Germaniei. 

35 de milioane de euro ar fi suficiente pentru a-i mulţumi pe şefii nerrazurrilor care în trecut nu ar fi fost la fel de "înţelegători". Manchester United a vrut să îl ia încă din vara lui 2017 pe Perisic, dar atunci suma cerută pe fotbalist era mai mare. 54 de milioane de euro solicitau cei de la Inter în schimbul mijlocaşului. Între timp însă lucrurile s-au schimbat având în vedere că italienii au fost atenţionaţi de UEFA în privinţa neîndeplinirii fair-play-ului financiar. În acest moment peninsularii trebuie să aducă în club un plus de 44 de milioane de euro. 

 

Afla mai multe despre: mourinho. perisicmanchester unitedinter milano 

viewscnt
Articole similare