Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un antrenor pe care Gigi Becali îl ignoră: "Nu suntem compatibili". Numele important care nu va ajunge la FCSB

Încă un antrenor pe care Gigi Becali îl ignoră: "Nu suntem compatibili". Numele important care nu va ajunge la FCSB

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a avut o perioadă agitată, pentru a pune un antrenor la echipă. De altfel, omul de afaceri şi-a făcut şi o listă cu tehnicienii pe care nu îi ia în calcul pentru post.

Dinu Todoran a fost alegerea lui Gigi Becali pentru banca FCSB-ului, după ce a fost refuzat de Nicolae Dică şi nu s-a înţeles cu Marius Şumudică. După ce primele două variante au picat, omul de afaceri a ales varianta surprinzătoare. 

Edi Iordănescu, pe lista antrenorilor care nu vor veni la FCSB

Proaspăt campion cu CFR Cluj, Edi Iordănescu a lucrat în trecut la FCSB ca secund. Totuşi, o revenire a sa nu mai e posibilă, după cum recunoaşte omul cu banii de la vicecampioana României. 

"Cum să-l sun pe Iordănescu, când eu îl am antrenor pe Todoran? Edi e antrenor, a demonstrat-o, doar că noi nu suntem compatibili. El e prea mare antrenor ca să vină la FCSB. E prea mare antrenor el, nu am eu... Ce să fac eu?", a spus finanţatorul FCSB la Realitatea TV. 

Dan Petrescu, Costel Gâlcă sau Victor Piţurcă, variantele ocolite de Gigi Becali

Într-o perioadă în care mai mulţi antrenori români importanţi sunt liberi, l-a ales pe Dinu Todoran. Într-o intervenţie din urmă cu câteva zile, Gigi Becali a explicat de nu a discutat cu Victor Piţurcă, Costel Gâlcă sau Dan Petrescu. 

 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliedi iordanescuantrenor fcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare