Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un atac la Grozav după ruşinea din cupă! Vine din partea unui fost coleg. "Fiecare decizie îşi are consecinţele"

Încă un atac la Grozav după ruşinea din cupă! Vine din partea unui fost coleg. "Fiecare decizie îşi are consecinţele"

Superliga

Comentarii

Dinamoviştii au fost ţinta glumelor şi ironiilor după eliminarea ruşinoasă din cupă. S-au acuzat şi între ei. A venit rândul titularului de drept din poarta lui Dinamo să atace.

În meciul de cupă, Rednic a jucat cu Muţiu în poartă şi a fost unul dintre cei mai buni dinamovişti. Penedo va reintra între buturi în meciul cu Voluntari. Înaintea jocului cu Voluntari, panamezul şi-a exprimat şi el gândurile în legătură cu situaţia în care a ajuns Dinamo. Pentru Grozav, eroul negativ din cupă, a avut un mesaj special. 

„În ceea ce priveşte atitudinea, vorbim de decizii pe care jucătorii le iau în momentul executării penalty-urilor. Fiecare decizie îşi are consecinţele. Este obiectivul impus de antrenor şi cred şi eu că se poate”, a spsus Penedo la o conferinţă de presă.

Anul trecut, Penedo a încasat un gol cum a vrut Grozav să dea, din "panenka". S-a întâmplat într-un meci jucat cu naţionala, Statele Unite - Panama încheiat 4-0.

Penedo a lămurit şi situaţia apărută după meciul de campionat cu Chiajna. Atunci, conaţionalul său, Armando Cooper a fost înjurat şi scuipat de suporteri şi s-a spus că şi Penedo şi Cooper ar fi cerut rezilierea contractelor. 

„A fost o interpretare greşită. Nu am cerut niciodată rezilierea contractului în acel moment. Şi nici el. Cooper era afectat de situaţie, dar în acel moment am discutat şi i-am spus că trebuie să facă faţă situaţiei", a declarat Penedo. 

Afla mai multe despre: dinamopenedo 

viewscnt
Articole similare