Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un club din Premier League îl vrea pe Dennis Man: "Au spus că e posibil să valoreze 50-60 de milioane de euro"

Încă un club din Premier League îl vrea pe Dennis Man: "Au spus că e posibil să valoreze 50-60 de milioane de euro"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali, patronul echipei FCSB, a dezvăluit că, pe lângă Norwich, încă un club din Premier League s-a interesat de serviciile lui Dennis Man.

"Eu ştiu despre încă o echipă din Anglia, din Liga 1, care s-a interesat. Italienii....Ştiu că s-a scris în Italia ceva, dar nu am nicio ofertă, nu am fost întrebat eu direct. Eu, normal, cer ceva ce el nu este la ora asta. Cred în viitorul lui, cer o sumă pe care o valora el. Ei mi-au zis dacă sunt conştient că nu face mai mult de şapte milioane de euro? Eu le-am zis că da, dar că ştiu cât va valora peste doi ani, 50-60 de milioane de euro. Ei au spus că e posibil şi asta. Are 21 de ani, de ce să nu speculez asta? Ce, sunt prost? Mi-a dat Domnul mintea asta, să speculez. Văd că are şi multe oferte", a afirmat Gigi Becali, la Pro-X.

Patronul echipei FCSB aşteaptă oferte importante şi pentru Florinel Coman.

"I-am spus lui Coman: <<Dacă joacă aşa cum a jucat cu Dinamo, eu îţi garantez că se vor bate echipele mari europene pe tine. Nu contează că nu ai dat gol! Dacă joci aşa, o să dai câte două goluri pe meci>>", a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali, patronul FCSB, a refuzat o primă ofertă de la Norwich pentru Dennis Man

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat, joi, că gruparea engleză care îl doreşte pe mijlocaşul Dennis Man oferă pentru jucător cinci milioane de lire sterline, sumă cu care nu e de acord. Clubul care îl doreşte pe jucătorul român este Norwich City, ultima clasată în Premier League.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare