Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un episod din ”telenovela VAR” în Superligă! Nicuşor Bancu a luat foc după meciul cu ”U” Cluj. ”A fost henţ. Doar contra noastră se dă”

Încă un episod din ”telenovela VAR” în Superligă! Nicuşor Bancu a luat foc după meciul cu ”U” Cluj. ”A fost henţ. Doar contra noastră se dă”

Superliga

Comentarii

Continuă nemulţumirile referitoare la arbitrajul din Liga 1. După ce deciziile din etapa trecută au creat un adevărat haos în rândul jucătorilor şi a antrenorilor din campionatul intern, etapa cu numărul 10 a adus din nou decizii discutabile şi implicit reproşuri.

Universitatea Cluj a egalat-o pe Universitatea Craiova în minutul patru de prelungire prin Nistor, la o fază la care oltenii au reclamat un posibil henţ la Robert Silaghi. Iulian Călin şi arbitrii din camera VAR nu au constatat nicio neregulă, iar golul a fost validat.

”Ca de obicei, VAR-ul nu vrea să se uite niciodată când este vorba de Craiova”

Nicuşor Bancu, autorul golului oaspeţilor şi căpitanul echipei, a răbufnit la interviul de după meci şi a acuzat faptul că arbitrajul video nu intervine când este vorba de Universitatea Craiova.

„A doua repriză au controlat jocul. Iar ne-am retras, i-am lăsat să domine partida. A fost greşeala noastră, asta ne-a costat. În prima repriză puteam marca prin Markovic pentru 2-0, şi în a doua prin Koljic. La golul lor, din ce am văzut, a fost henţ. Poate n-am văzut eu bine. Ca de obicei, VAR-ul nu vrea să se uite niciodată când e vorba despre Craiova. Doar contra noastră se dă. Sper ca acest punct să ne ajute. Cele mai mari ocazii le-am avut noi, trebuia să facem 2-0 şi alta ar fi fost situaţia acum, în vestiar şi faţă de suporteri.

Nu mai vreau să vorbesc despre arbitraj, să o facă cei din conducere, eu trebuie să-mi fac treaba pe teren. Au fost faze controversate, dar trebuia să facem noi 2-0 şi nu se mai ajungea să vorbim despre arbitraj”, a spus Nicuşor Bancu, după meciul cu U Cluj.

În următoarea etapă, Universitatea Craiova va primi vizita lui FC Botoşani.

 

Afla mai multe despre: nicuşor bancuuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare