Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un fotbalist român este gata să debuteze în Serie A. "Neobosit în linia mediană, excelent la recuperare"

Încă un fotbalist român este gata să debuteze în Serie A. "Neobosit în linia mediană, excelent la recuperare"

Fotbal

Comentarii

AC Torino se pregăteşte pentru perioada de foc ce se anunţă în Serie A: 13 meciuri în doar o lună şi jumătate. Pentru acest lucru, antrenorul Moreno Longo are nevoie de întăriri.

Şi cum cea mai mare problemă a lui Longo este la mijlocul terenului, şi-a îndreptat atenţia către cei mai valoroşi doi jucători de la tineret, Campionatul Primavera: marocanul Amine Ghazoini şi românul Mihael Onisa. Cei doi tineri jucători se vor alătura lotului primei echipe şi vor avea şanse mari să debuteze în Serie A, până la finalul sezonului.

Atât Ghazoini, cât şi Onisa, s-au mai antrenat alături de Belotti, Iago Falque sau Berenguer, însă de data acestea sunt pregătiţi pentru a le fi cu adevărat coechipieri. Iată ce scriu italienii de la Toro News despre jucătorul român, Mihael Onisa:

"Onisa este căpitanul de la Primavera din acest an, s-a evidenţia deja în ultimul campionat şi este un obişnuit al echipei din Torino. Neobosit în linia mediană, excelent în faza de recuperare, dar cu anumite limite la capitolul posesie. Progresul jucătorului român a fost posibil datorită unei doze mari de responsabilitate. Poate rezista fizic şi la impactul cu fotbalul din Serie A". 

Mihael Onisa are doar 20 de ani şi a început fotbalul la Poli Timişoara. În 2016, era monitorizat de formaţii precum Inter, Dortmund sau Liverpool, însă a ales Italia, acolo unde a semnat cu Virtus Entella, din 2017. Doi ani mai târziu a devenit definitv jucătorul celor de la Torino, în 2020 se pregăteşte să debuteze în Serie A. Tânărul fotbalist a bifat prezenţe la naţionalele de juniori U16, U17 ale României.

În aceată ediţie de Serie A, au evoluat doar Ionuţ Radu (Genoa), Ştefan Radu (Lazio Roma) şi Vlad Chiricheş (Sassuolo).

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare