Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un jucător care nu vrea să mai audă de Conte. Cum a fost umilit antrenorul italian pe reţelele de socializare

Încă un jucător care nu vrea să mai audă de Conte. Cum a fost umilit antrenorul italian pe reţelele de socializaregalerie foto

Fotbal

Comentarii

Chelsea a cucerit Cupa Angliei, după o finală cu Manchester United, însă suporterii nu sunt deloc mulţumiţi. Londonezii au terminat campionatul pe locul al cincilea, astfel că vor rata participarea în sezonul următor al Ligii Campionilor şi vor evolua în grupele Europa League.

Deşi în sezonul trecut a câştigat titlul fără probleme, Chelsea n-a mai avut evoluţiile aşteptate şi în actuala stagiune. Londonezii au pierdut multe meciuri şi au terminat campionatul pe un ruşinos loc 5. Totul din cauza conflictelor din vestiar. După ce l-a trimis pe Diego Costa la Atletico Madrid, Antonio Conte a vrut să scape şi de alţi jucători din lot.

Astfel, excluderea unor jucători precum David Luiz sau Willian la unele meciuri importante n-a picat prea bine pentru restul jucătorilor din vestiar. Mai mult, Willian a prins doar câteva secunde în finala Cupei Angliei de sâmbătă. Mijlocaşul brazilian s-a răzbunat apoi pe Conte prin intermediul reţelelor de socializare.

Willian a postat pe Instagram o poză în care jucătorii lui Chelsea ridică trofeul Cupei Angliei, însă, pe Conte l-a acoperit cu o serie de emoji-uri, gest care ne face să înţelegem, dacă mai era nevoie, că antrenorul italian nu mai este dorit în vestiarul londonezilor.

De altfel, Willian nu s-a ferit niciodată şi a dat de înţeles, în presa din Brazilia, că nu este în cele mai bune relaţii cu Antonio Conte. Întrebat în trecut dacă are probleme cu antrenorul italian, Willian a răspuns: "Chiar vrei să vorbesc despre asta acum? Prefer, momentan, să nu intru în detalii".

Conte, conflict cu David Luiz

La fel de tensionată este relaţia între Conte şi David Luiz. Fundaşul brazilian a fost îndepărtat uşor, uşor, astfel că a ratat şi prezenţa la Campionatul Mondial din Rusia. Alături de David Luiz este, însă, Giroud. În această lună, atacantul francez a marcat golul victoriei în meciul cu Liverpool, apoi a mers direct în tribunele de pe Stamford Bridge pentru a se îmbrăţisa cu fundaşul brazilian, fără să-l bage în seamă în vreun moment pe Antonio Conte.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: conteeuropa leaguemanchester unitedchelseacupa angliei 

viewscnt
Articole similare