Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un jucător out de la FCSB! A fost scos de pe grupul de Whatsapp, a rămas fără maşină şi are interzis la antrenamente

Încă un jucător out de la FCSB! A fost scos de pe grupul de Whatsapp, a rămas fără maşină şi are interzis la antrenamentegalerie foto

Fotbal

Comentarii

Autodeclarat creştin înverşunat, Gigi Becali încearcă să scape de jucătorii de la FCSB care nu-i mai sunt pe plac prin tehnici nu tocmai ortodoxe.

Latifundiarul din Pipera anunţa la finalul lunii august că vor pleca mai mulţi jucători de la echipă, printre care şi polonezul Lukasz Gikiewicz.

Gikiewicz a fost transferat la FCSB pe 2 august 2019, însă nu a apucat să joace prea mult: a strâns doar 196 de minute în cele trei apariţii în tricolul FCSB.

Jucătorul FCSB a refuzat să semneze rezilierea contractului, aşa că oficialii au recurs la unele măsuri mai puţin comune, conform Gazetei Sporturilor:

• Gikiewicz a fost scos de pe grupul de Whatsapp al primei echipe, unde fotbaliştii discută chestiunile profesionale şi unde au acces la informaţii despre programul echipei

• i-a fost luată maşina de serviciu oferită de club în urma semnării contractului

• Vintilă i-a interzis lui Gikiewicz să mai participe la antrenamentele primei echipei, iar atacantul a fost trimis să se antreneze singur, fără să primească o minge

• nu a fost plătit pe luna august

Georgi Gradev, reprezentantul jucătorului, a cerut lămuriri oficialilor clubului pentru comportamentul „abuziv”.

Avocatul bulgar susţine că clubul „încearcă să-l hărţuiască şi să-l intimideze pe fotbalist pentru a-l forţa să-şi rezilieze contractul”.

Contactat de Gazetă, Gradev a evitat să ofere detalii despre subiect. ”Este o chestiune pur sportivă care nu trebuie să ajungă în media. Se întâmplă şi la alte cluburi. Am avut un fotbalist bulgar, Rangelov, căruia Konyaspor a încercat să-i forţeze mâna să-şi rezilieze contractului, dar fotbalistul a rămas şi apoi i s-a oferit o prelungire pe doi ani”.

Afla mai multe despre: lukasz gikiewicz,  

viewscnt
Articole similare