Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un meci mare făcut de Carlos Fortes. Cum a răspuns când a fost întrebat dacă a primit oferte de la CFR, FCSB sau Dinamo

Încă un meci mare făcut de Carlos Fortes. Cum a răspuns când a fost întrebat dacă a primit oferte de la CFR, FCSB sau Dinamo

Superliga

Comentarii

Carlos Fortes, una dintre revelaţiile acestui început de sezon, spune că secretul victoriei cu 3-2 în faţa lui Dinamo a fost că Gaz Metan a ştiut să joace ca o echipă.

Gaz Metan a produs surpriza şi a câştigat cu 3-2 în faţa lui Dinamo, după ce a fost condusă cu 2-1. Carlos Fortes, autorul unui gol, explică secretul succesului: ”Sunt foarte fericit pentru că am marcat, dar sunt şi mai fericit pentru victorie. Nu am renunţat, am ştiut să fim o echipă, am muncit foarte mult. Am ştiut că avem o şansă, i-am analizat înainte de meci şi am pregătit o tactică cu antrenorul”, a declarat Fortes pentru Telekom Sport.

Atacantul de 23 de ani a venit la Gaz Metan din liga a treia a Portugaliei, de la Vizela. Fortes spune că se felicită că a ales să vină la Mediaş, deşi avea oferte şi din liga secundă portugheză: ”Am avut câteva propuneri din Liga a 2-a din Portugalia, dar mi s-a părut un proiect interesant aici. Am vorbit cu oamenii şi sunt fericit că am venit aici. Sunt fericit că am făcut o alegere bună, muncesc foarte mult şi îmi doresc să marchez cât mai multe goluri”.

Carlos Fortes a atras deja atenţia, cu 3 goluri în primele 3 etape şi există informaţii că echipele mari din Liga 1 sunt cu ochii pe el. Întrebat dacă are vreo ofertă de la CFR, FCSB sau Dinamo, Fortes a răspuns cu modestie: ”Acum sunt focusat pe ceea ce am de făcut la Gaz Metan. Sunt jucători buni aici, avem un grup unit şi sunt foarte fericit aici. Nu vreau să vorbesc despre mine, despre ce cluburi mă doresc, eu mă concentrez pe ceea ce am de făcut aici”.
 

Afla mai multe despre: carlos fortesgaz metanliga 1dinamo 

viewscnt
Articole similare