Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un transfer important ratat de FCSB: ”Prioritatea lui este să-şi găsească un club în străinătate!”

Încă un transfer important ratat de FCSB: ”Prioritatea lui este să-şi găsească un club în străinătate!”

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica spune că şansele ca Dorin Rotariu să ajungă la FCSB sunt extrem de mici. Mijlocaşul lui Club Brugge şi-a manifestat dorinţa de a continua în străinătate.

Dorin Rotariu nu mai este dorit la Club Brugge, chiar dacă a avut un sezon bun în timpul împrumutului Mouscron. Belgienii vor să se despartă de el, dar cer în jur de 2,2 milioane de euro, bani investiţi în transferul lui Rotariu de la Dinamo. Gigi Becali şi-a declarat intenţia de a-l transfera, dar şansele bat spre zero.

Mijlocaşul de 22 de ani a declarat că şi-ar dori să rămână în străinătate şi a lăsat de înţeles că FCSB este doar o variantă de rezervă. Mihai Stoica nu acceptă asemenea calcule şi spune că FCSB nu poate fi pentru nimeni o variantă de rezervă:

”Dorin Rotariu a spus foarte clar că prioritatea lui e să-şi găsească un club în străinătate, iar FCSB nu e, în opinia mea, o variantă de rezervă pentru nimeni, cel puţin pentru un jucător român. M-aş simţi rău să fiu fotbalist, să plec pe 2,2 milioane şi după un timp relativ scurt să mă întorc în România. Mi s-ar părea un insucces. Mie îmi place foarte mult jucătorul, cred că putea să fie o variantă”, a declarat Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: dorin rotariuclub bruggefcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare