Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un transfer pentru Inter! Italienii aduc un fotbalist dorit şi de Arsenal, Tottenham şi Bayern Munchen

Încă un transfer pentru Inter! Italienii aduc un fotbalist dorit şi de Arsenal, Tottenham şi Bayern Munchen
Comentarii

Echipa lui Luciano Spalletti este foarte aproape de a încheia tratativele cu Girondins Bordeaux, pentru transferul brazilianului Malcom. Fotbalistul este dorit şi de Arsenal, Bayern sau Tottenham, dar agentul său a confirmat că tratativele cu Inter Milano sunt foarte avansate. Malcom va ajunge probabil în această vară la Inter, după ce nerazzurri vor încheia discuţiile cu Bordeaux, anunţă Calciomercato.

Malcom a devenit unul dintre cei mai curtaţi tineri fotbalişti din Europa, după prestaţiile sale excelente în tricoul francezilor de la Girondins Bordeaux. Brazilianul a marcat de 12 ori sezonul trecut şi a oferit coechipierilor săi 7 pase decisive, suficient pentru a atrage interesul unor cluburi ca Arsenal, Tottenham, Bayern Munchen sau Internazionale Milano.

Nerazzurri se pare că vor avea câştig de cauză, după ce agentul fotbalistului, Fernando Garcia a confirmat ca Inter Milano mai trebuie să discute doar cu Bordeaux termenii transferului: "Malcom la Inter se poate întâmpla. Nu depinde însă de jucător, discuţiile dintre Inter si Bordeaux vor rezolva probabil această problemă" a anunţat impresarul pentru Calciomercato.

Sursa citată susţine că între timp, Inter şi Girondins Bordeaux ar fi ajuns deja la un acord pentru fotbalistul brazilian, dar italienii preferă să aşteapte pentru a evita eventualele probleme cu regula Fair Play-ului Financiar. În această vară, Inter a investit deja 75 de milioane de euro în transferul a trei jucători.

Nainggolan, Lautaro Martinez şi Federico Dimarco i-au costat pe nerazzurri bani, în vreme ce Stefan de Vrij şi Kwadwo Asamoah au venit în calitate de jucători liber de contract. În altă ordine de idei, de la Inter va pleca definitiv românul George Puşcas, care ar putea semna cu Palermo, din Serie B.

Pe numele său complet, Malcom Filipe Silva de Oliveira, jucătorul în vârstă de 21 de ani a ajuns în Europa în 2016. Malcom a strâns 96 de prezenţe în tricoul lui Girondins Bordeaux, echipă pentru care a marcat deja 23 de goluri. 

Afla mai multe despre: inter milanomalcomtransferuri 

viewscnt
Articole similare