Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un transfer ratat pentru FCSB. Motivul este unul incredibil: ”N-am vrut să aştept nimic”

Încă un transfer ratat pentru FCSB. Motivul este unul incredibil: ”N-am vrut să aştept nimic”

Fotbal

Comentarii

În vara anului 2017, FCSB a ratat un transfer important. Fosta campioană a României era în căutarea unui fundaş central şi aşa le-a picat pe mână CV-ul fotbalistului neamţ Tim Heubach, pe atunci 29 de ani, legitimat la formaţia germană Kaiserslautern.

Fotbalistul neamţ Tim Heubach a fost crescut la academia celor de la Borussia Monchengladbach, pentru care a evoluat timp de şase ani, înainte de FSV Frankfurt, în Bundesliga-2. După două sezoane şi 33 de meciuri, Heubech s-a transferat la Kaiserslautern, în sezonul 2014/2015. După alţi trei ani, în care a fost om de bază, fundaşul a simţit nevoia unei schimbări, aşa că nu şi-a mai dorit prelungirea contractului cu formaţia de ligă secundă.

"În momentul acela, am simţit că nu mai sunt prima opţiune. Ceea ce m-a deranjat a fost că au adus un alt fundaş central, care ar fi trebuit să mă înlocuiască, în opinia lor. Am fost un pic surprins", a declarat Heubach, pentru portalul online Fussbaleck.

Cum a ratat FCSB transferul lui Tim Heubach

Ofertele n-au întârziat să apară, atât din Germania, cât şi din străinătate. Din ţara natală, propunerile veneau tot din eşalonul doi, iar din străinătate, de la Maccabi Netanya din Israel şi de la FCSB, din România. Echipa lui Gigi Becali a ratat însă acest transfer. Într-un final, fotbalistul a ales formaţia israeliană, însă tot el a explicat şi motivele pentru care a făcut această alegere. Se pare că fundaşul a fost impresionat mai mult de peisaj, decât de latura profesională.

"Plecarea în străinătate nu a fost primul meu obiectiv. Pe lângă oferta de la Netanya, am mai avut şi o ofertă din România, de la Steaua (n.r. - FCSB). Nu am mai vrut să aştept nimic, aşa că am ales Israelul. Voiam să trăiesc pe plajă, să joc fotbal şi să cunosc o cultură cu totul nouă. La început, desigur, mă simţeam puţin singur, fiind peste mări şi ţări. Însă am fost acceptat cu foarte multă căldură în oraş, iar preocupările mele au dispărut. După câteva zile, fanii m-au invitat la masă. Nu vedeţi asta în Germania", a declarat Heubach, pentru aceeaşi sursă.

Fotbalul din Israel revine săptămâna viitoare, iar Maccabi Netanya evoluează marţi, împotriva celor de la Ironi Kiryat Shmona, în tentativa de a salva echipa de la retrogradare. Netanya nu a prins decât un loc de play-out

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare