Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un transfer spectaculos la Chelsea. O nouă vedetă va îmbrăca tricoul londonezilor din sezonul viitor

Încă un transfer spectaculos la Chelsea. O nouă vedetă va îmbrăca tricoul londonezilor din sezonul viitor
Comentarii

Rămas liber de contract, după despărţirea de PSG, Thiago Silva a semnat un contract pe un sezon, cu opţiune de prelungire pentru încă un an, cu Chelsea.

UPDATE | Chelsea a anunţat transferul oficial al lui Thiago Silva:


Conform jurnalistului Gianluca Di Marzio. Thiago Silva se afla la Milano, unde a efectuat şi vizita medicală, joi seara. Brazilianul în vârstă de 35 de ani urmează să semneze o întelegere valabilă pentru urmatoarele două sezoane şi se va alătura trupei lui Frank Lampard ca jucător liber de contract.

Thiago Silva a ajuns în capitala Franţei în vara lui 2012 când a fost cumpărat de la AC Milan în schimbul sumei de 42 de milioane de euro. Brazilianul a îmbrăcat tricoul celor de la PSG în 204 meciuri, perioadă în care a reuşit să marcheze 9 goluri şi să ofere 4 pase decisive.

  • Thiago Silva este cotat de transfermarkt la 4,8 milioane de euro

Chelsea, doar transferuri spectaculoase în această perioadă de mercato

Frank Lampard a reuşit să îşi întărească lotul pe posturile cheie, pentru a se putea lupta la titlu în noul sezon de Premier League. Hakim Ziyech a fost primul transfer realizat de Chelsea, marocanul ajungând pe Stamford Bridge de la Ajax în schimbul sumei de 40 de milioane de euro.

Golgheterul celor de la RB Leipzig a fost cea de-a doua achiziţie făcută de londonezi. Werner a fost adus în schimbul sumei de 54 de milioane de euro şi a semnat un contract valabil pentru următoarele 5 sezoane.

Săptămâna aceasta, s-au concretizat şi ultimele zvonuri care il dădeau pe Ben Chillwell la Chelsea. Fostul fundaş al lui Leicester a semnat o întelegerea valabilă pentru următoarele 5 sezoane, iar londonezii au achitat 50 de milioane de lire sterline pentru acest transfer.

Deşi Chelsea s-a întărit pe toate posturile pe care a avut probleme în sezonul recent încheiat din Premier League, Roman Abramovich este aproape de a plati 90 de milioane de lire sterline pe perla celor de la Leverkusen, Kai Havertz. Conform Sky Sports, Havertz a fost dorit de multe cluburi mari din Europa, însă se pare că neamţul este gata sa se alature şi el echipei antrenate de Frank Lampard. 

Articol scris de: Dragoş Răduţă

Afla mai multe despre: thiago silva 

viewscnt
Articole similare