Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Incalificabil!" EXCLUSIV | Reacţia lui Mircea Lucescu când a aflat că CFR Cluj l-a dat afară pe Edi Iordănescu după 3 meciuri

"Incalificabil!" EXCLUSIV | Reacţia lui Mircea Lucescu când a aflat că CFR Cluj l-a dat afară pe Edi Iordănescu după 3 meciuri

Superliga

Comentarii

Mircea Lucescu este în aceste zile în România şi a profitat de ocazie pentru a-l vizita pe fostul său elev Ioan Andone la Voluntari. Selecţionerul Turciei s-a pus la curent rapid cu realităţile fotbalului românesc şi a catalogat drept "incalificabilă" decizia CFR-ului de a-l demite pe Edi Iordănescu la prima înfrângere, după doar trei meciuri oficiale petrecute pe banca clujenilor.

"E incalificabilă atitudinea celor de la CFR Cluj în legătură cu un antrenor, dar ei stiu cel mai bine ce se întâmplă acolo. Însă în fotbal trebuie să aibă şi răbdare pentru că în fotbal se pot întâmpla lucruri de genul ăsta! O greşeală a unui portar poate să ducă la demiterea unui antrenor şi mi se pare prea mult", a declarat Mircea Lucescu pentru Telekom Sport.

"Il Luce" a avut o reacţie la fel de dură şi când a aflat numele înlocuitorului lui Edi Iordănescu: portughezul Toni Conceicao, aflat la al treilea mandat de antrenor la Cluj: "O ciorbă reîncălzită!".

Lucescu a vizitat baza sportivă de la Voluntari şi s-a declarat impresionat de infrastructura de care beneficiază gruparea ilfoveană.

"Mi-au arătat ce au reuşit să facă aici în utlimul timp. Într-adevăr sunt impresionat de structura care există acolo şi posibilităţile de dezvoltare pentru viitor, pentru echipa mare, pentru copii şi juniori. Este atât de important lucrul acesta. Capitala suferă ca infrastructură din acest punct de vedere.

Eu cred că pot avea aici un centru de creşterea a următoarei generaţii de copii şi juniori. E foarte important!

Nu m-a surprinsă că Andone a ales să fie manager! Îi stă bine în acest rol. A acumulat multă experienţă şi cred că i-ar fi fost mai greu pe teren (n.r. ca antrenor). A trecut pe la multe cluburi şi cunoaşte foarte bine ce se poate întâmpla în fotbal
", a declarat Mircea Lucescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: lucescumircea lucescuexclusivedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare