Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incidente şocante! Arbitrii meciului Poli Iaşi - Viitorul au fost ameninţaţi cu cuţitele în parcare şi au sunat speriaţi la 112!

Incidente şocante! Arbitrii meciului Poli Iaşi - Viitorul au fost ameninţaţi cu cuţitele în parcare şi au sunat speriaţi la 112!

Cupa României

Comentarii

Marţi seară, la finele meciului Poli Iaşi - Viitorul, arbitrii partidei au avut probleme serioase cu nişte fani recalcitranţi care i-au ameninţat cu cuţitele, asta după ce stewarzii au plecat acasă, lăsând brigada fără pază!

"Există un raport detaliat pe masa Comisiei de Disciplină, ce urmează să fie analizat şi va fi dat un răspuns clar. Nu se poate aşa ceva! Brigada a făcut un raport în care a relatat tot ce s-a întâmplat la meci. Nici în Liga a 3-a nu s-a întâmplat aşa ceva. Să fie la uşa vestiarului şi în parcare indivizi cu arme albe care să ameninţe arbitrii jocului! E strigător la cer la ce nivel s-a ajuns!", scrie Gazeta Sporturilor.

"Forţele de ordine pur şi simplu au plecat acasă după ce arbitrii au intrat în vestiar. Că li s-a părut că e linişte şi nu se poate întâmpla ceva. Şi uite că au venit nişte descreieraţi care i-au înjurat ca la uşa cortului, i-au ameninţat şi le-au avariat maşinile celor din brigadă. Nu se poate aşa ceva la o echipă din Liga 1", spune un martor pentru sursa citată.

Purtătorul de cuvânt, plutonierul Alexandru Mormenchi, de la Gruparea de Jandarmi Mobilă din Bacău a confirmat faptul că a existat un apel la 112, "la care au intervenit efectivele Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Iaşi".

Afla mai multe despre: iasiviitorulmarcel barsanpolitiecutiteproblemejandarmiscandal 

viewscnt
Articole similare