Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil! Bergodi, transfigurat şi furios în conferinţa de presă. S-a certat cu un jurnalist: "Tu mă înveţi fotbal pe mine?"

Incredibil! Bergodi, transfigurat şi furios în conferinţa de presă. S-a certat cu un jurnalist: "Tu mă înveţi fotbal pe mine?"

Rapid

Comentarii

Antrenorul de la Rapid, Cristiano Bergodi, şi-a păstrat calmul în faţa primilor reporteri care l-au chesionat pe seama înfrângerii cu Sepsi, însă şi-a pierdut cumpătul la conferinţa de presă.

Cristiano Bergodi, aşa cum n-a mai fost văzut! A turbat de furie după remarca primită din sală

Sepsi OSK a învins luni seara, în deplasare, scor 1-0, formaţia Rapid Bucureşti, în ultimul meci al etapei a patra din play-off-ul Superligii. Debeljuh a consemnat a patra înfrângere consecutivă pentru giuleşteni, care sunt pe locul al cincilea, la 16 puncte de liderul FCSB, deşi au avut speranţe mari pentru titlu. 

Pe Giuleşti, nervii au cedat. Fanii au lansat un val de ironii şi jigniri la adresa fotbaliştilor şi a lui Cristiano Bergodi, iar la plecare acţionarul majoritar Dan Şucu a spus că marţi se va lua o decizie importantă

Ameninţat cu demiterea, Cristiano Bergodi a oferit primele explicaţii pentru perioada de criză de la Rapid, pe un ton calm.

Însă, în conferinţa de presă care a urmat s-a dezlănţuit. 

Cristiano Bergodi a avut o dispută verbală cu unul dintre jurnaliştii prezenţi în sală. Replica reprezentantului media l-a transfigurat de furie pe antrenorul italian care comandă la Rapid. 

"Stai liniştit, ok? Despre ce lucru vorbeşti? După FCSB am reuşit fără Petrila, Rrahmani şi Emmers, noi n-am avut atacanţi două luni. Unde trăieşti tu? Nu eu! Nu ţi-am răspuns? Două luni, două luni am reuşit cu Craiova şi FCSB să câştigăm, cât tip au lipsit Rrahmani, Emmers şi Petrila şi am reuşit, tot am rămas sus, tot am câştigat. 

Ce înţelegi tu despre fotbal? Te faci tu antrenor, hai spune! Ce probleme de jucători am avut în decembrie? Măi, băiatule, tu mă cerţi! Erau trei meciuri într-o săptămână, când am ieşit din Cupă, dar am câştigat cu Craiova şi am jucat cu FCSB şi am câştigat. E normal ca echipele să-şi ia măsuri, noi am jucat cu Ionuiţă, Papeau. 

Mă, nu înţelegi nimic despre fotbal! Ce înseamnă asta când am câştigat cu FCSB şi Craiova? Emmers era important, am jucat cu Peapu 9 fals şi după normal că e greu fără atacant, fără aripi, fără mijlocaşi. Tu mă înveţi fotbal pe mine? Eşti prea... Ce faci? Mă înveţi fotbal? 

(n.r. - Despre Albu, Djokovic şi Papeau, care n-au fost pe foaia de joc pentru Rapid - Sepsi, 0-1) Asta a fost decizia cu jucătorii care n-au prins lotul, cu patronul, cu Niculae şi Angelescu", a spus Cristiano Bergodi, într-o vizibilă stare de furie. 

Afla mai multe despre: cristiano bergodicristiano bergodi furioscristiano bergodi rapid sepsi 

viewscnt
Articole similare