Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil! Ce a ajuns să facă fotbalistul FCSB care l-a imitat pe Gigi Becali. A fost dat afară, iar la 27 de ani viaţa i s-a schimbat

Incredibil! Ce a ajuns să facă fotbalistul FCSB care l-a imitat pe Gigi Becali. A fost dat afară, iar la 27 de ani viaţa i s-a schimbat

FCSB

Comentarii

Portarul refuzat de Steaua Bucureşti, dar care a jucat la FCSB şi Rapid Bucureşti, Ştefan Ciuculescu, şi-a schimbat locul de muncă la 27 de ani. De pe terenul de fotbal, portarul a ajuns pe platoul de filmare al unei emisiuni din România şi va avea statutul de concurent.

Ştefan Ciuculescu a stârnit multe controverse de-a lungul carierei sale. Portarul a fost în lotul FCSB-ului, dar a fost dat afară de la echipă, după ce Gigi Becali a aflat că-l imita în vestiar. Apoi s-a răzbunat pe Steaua Bucureşti, când a jucat la Rapid Bucureşti, pentru că a fost refuzat de "militari". Acum va fi concurent la emisiunea Survivor. 

Ce face acum Ştefan Ciuculescu, fotbalistul dat afară de la FCSB după ce l-a imitat pe Gigi Becali

Emisiunea cu probe sportive şi-a mărit numărul de fotbalişti. După Sebastian Chitoşcă, cel care şi-a povestit drama pe care a trăit-o în ultimii ani, acum şi portarul Ştefan Ciuculescu s-a alăturat. 

Potrivit 1923.ro, jucătorul care se afla la echipa a doua a Rapidului va intra în emisiunea Survivor, unde îl va înlocui pe Cătălin Moroşanu. Ciuculescu lasă locul din poartă pentru probele sportive solicitante, fiind pasionat de sport de la vârsta de şapte ani, atunci când s-a apucat de fotbal. 

Decizia de a se alătura noului capitol din viaţa sa a fost influenţată şi de statutul pe care Ştefan Ciuculescu îl avea la Rapid. El se afla la echipa secundă a clubului, în Liga 3, după ce a intrat într-un conflict cu conducerea giuleştenilor. 

Ştefan Ciuculescu l-a enervat pe Gigi Becali la FCSB, apoi s-a răzbunat pe Steaua Bucureşti

Portarul a avut o carieră tumultoasă şi a jucat, de-a lungul timpului, la FCSB, AFC Fortuna Poiana Câmpina, Metalul Reşiţa, CS Baloteşti, Viitorul Axintele, Steaua Bucureşti, Rapid Bucureşti şi Progresul. 

De la FCSB a fost înlăturat, după ce l-a imitat pe Gigi Becali. Finanţatorul FCSB nu a gustat glumele făcute de Ştefan Ciuculescu, iar Laurenţiu Reghecampf l-a îndepărtat. 

Fotbalistul a devenit inamicul numărul unu pentru fanii Stelei Bucureşti, în urmă cu trei ani, atunci când "roş-albaştrii"şi rapidiştii se luptau pentru promovarea din Liga 3. 

El nu a fost păstrat în lot de Marius Lăcătuş şi de Ion Ion, apoi a ajuns la rivala din Giuleşti, cu care a obţinut promovarea. Ştefan Ciuculescu nu a ratat ocazia de a transmite mai multe ironii în direcţia foştilor colegi: "Am nişte cărţi de întors din vară", susţinea atunci portarul.

 

Afla mai multe despre: stefan ciuculescufcsbgigi becali fcsbgigi becali stefan ciuculescustefan ciuculescu il imita pe gigi becalistefan ciuculescu survivor romaniasurvivor romania 

viewscnt
Articole similare