Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL Ce le-a spus Budescu lui Becali şi Dică după trei meciuri în care a fost schimbat la pauză: "Mai bine facem aşa!" VIDEO

INCREDIBIL Ce le-a spus Budescu lui Becali şi Dică după trei meciuri în care a fost schimbat la pauză: "Mai bine facem aşa!" VIDEO

Superliga

Comentarii

Constantin Budescu e într-o situaţie dificilă la FCSB, iar nemulţumirea mijlocaşului ofensiv a devenit evidentă, după ce în trei partide din play-off a fost schimbat la pauză.

Budescu a jucat câte 45 de minute cu CS U Craiova, Astra şi în returul cu CSM Poli Iaşi, în timp ce la meciul cu CFR Cluj de pe Naţional Arena a fost folosit 68 de minute.

Agentul lui Budescu, Florin Lovin, a dezvăluit pentru Telekom Sport că Budescu a avut un mesaj pentru Gigi Becali şi pentru Nicolae Dică şi le-a transmis acestora că preferă să fie rezervă şi să joace în ultimele 15 minute, decât să fie pus în situaţia de a ieşi de pe teren după doar 45 de minute.

"Budescu a spus mereu public ce a avut pe suflet. I-a spus şi patronului, şi lui Dică, că preferă să stea pe bancă şi să intre în a doua repriză, să joace 15, 20 de minute dacă e nevoie, decât să fie schimbat la pauză!

Pentru că el e un jucător care poate decide oricând un meci. Să dăm un exemplu: ce se întâmpla aseară dacă Iaşiul îl schimba pe Cristea după 60 de minute!? Nu mai dădea golul victoriei"
, a declarat Lovin la Telekom Sport.

  • Les Herbiers - PSG, finala Cupei Franţei, ora 22:05, în direct la Telekom Sport 1

 

  • CS U Craiova - FCSB  e LIVE pe Telekom Sport 1, luni, 14 mai, de la 20:45

 

CITEŞTE ŞI


 

Afla mai multe despre: budescufcsbbecalidica 

viewscnt
Articole similare