Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil! Ce sumă s-a obţinut prin licitaţie pentru ultimul prosop folosit de Kobe Bryant!

Incredibil! Ce sumă s-a obţinut prin licitaţie pentru ultimul prosop folosit de Kobe Bryant!

Baschet

Comentarii

În urmă cu 4 ani, Kobe Bryant punea punct carierei de jucător profesionist, după un meci spectaculos reuşit de el şi după un discurs emoţionant.

Unul dintre prosoapele folosite de fostul mare baschetbalist în acel meci a ajuns acum să coste nu mai puţin de 33.000 de dolari. Acesta a fost scos la licitaţie de către o companie din Arizona.

Pe 13 aprilie 2016, Kobe Bryant juca ultimul meci în NBA. Partida a avut loc pe Staples Center, din Los Angeles, unde cei de la Lakers au primit vizita adversarilor de la Utah Jazz. Bryant a reuşit 60 de puncte în meciul care avea să rămână în istoria NBA. 

În drumul spre vestiare, un fan i-a luat de pe umeri prosopul lui Kobe, pentru a-l păstra drept amintire. Nimeni nu avea să ştie atunci ce importanţă va avea acel simplu prosop. Fanul l-a vândut chiar în acelaşi an cu suma de 8.100 de euro. 

Acum, la două luni de la tragica dispariţie a lui Kobe, Iconic Auctions, o companie cu sediul în Arizona, a scos la licitaţie respectivul prosop. 29.700 de euro au fost obţinuţi în urma acestei licitaţii. Cel care a câştigat are de gând să creeze un muzeu al celor de la LA Lakers, în sudul Californiei. 

Kobe Bryant şi-a pierdut viaţa pe 26 ianuarie 2020, în urma unui accident de elicopter. Alături de el se afla şi una dintre fetele sale, Gianna, în vârstă de doar 13 ani. Alte 7 persoane au decedat în urma tragicului accident. Kobe a jucat timp de 20 de sezoane pentru Lakers şi a câştigat 5 titluri de campion în NBA. 

Afla mai multe despre: kobe bryantlicitaţie kobe bryantnba 

viewscnt
Articole similare