Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil! Contract-record de un miliard oferit Barcelonei pentru a rupe înţelegerea cu Nike

Incredibil! Contract-record de un miliard oferit Barcelonei pentru a rupe înţelegerea cu Nike

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a primit o ofertă-monstru. Catalanii caută un nou sponsor tehnic pentru a produce echipamentele clubului, în ciuda contractului cu Nike, iar în birourile de pe Camp Nou a sosit o ofertă incredibilă, o sumă de bani care ar scoate Barcelona din criza financiară pe care o traversează.

Neînţelegerile cu Nike, după ce Barcelona şi-ar fi dorit o mărire a veniturilor anuale din partea concernului american, au adus pe masa catalanilor o ofertă-monstru! Joan Laporta, preşedintele Barcelonei, caută o soluţie mai bună pentru clubul catalan şi nu duce lipsă de oferte.

Puma, contract-record pentru Barcelona: 100 de milioane de euro an ca să rupă contractul cu Nike

Puma este firma producătoare de echipament sportiv care îşi doreşte să lucreze cu Barcelona şi oferă o sumă impresionantă de bani pentru a obţine semnătura clubului catalan. Potrivit jurnalistului Fernando Polo, Puma îi oferă Barcelonei 100 de milioane de euro pe an, sumă fixă, plus 20 de milioane sub formă de bonusuri pentru un contract pe 10 ani.

Mai mult, nemţii de la Puma oferă şi un bonus la semnătură de 100 de milioane de euro. În prezent, în contractul cu Nike, Barcelona încasează 66 de milioane de euro pe an. Barcelona este "legată" de contractul cu americanii până în 2028, însă este foarte posibil să renunţe la colaborare.

Barcelona este echipa care a obţinut cele mai mari încasări din vânzarea echipamentelor în 2023, 179 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: barcelonacontractnikepumaechipament 

viewscnt
Articole similare