Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL! Cu cine a semnat fotbalistul pe care Gigi Becali îl considera un uriaş talent

INCREDIBIL! Cu cine a semnat fotbalistul pe care Gigi Becali îl considera un uriaş talentgalerie foto

FCSB

Comentarii

Robert Vîlceanu (22 de ani), fotbalistul crescut de FCSB care a debutat cu gol la formţia roş-albastră, se află într-un con de umbră al carierei.

Pornit cu eticheta de tânără speranţă a echipei lui Gigi Becali (61 de ani), Vîlceanu a ajuns acum la Dacia Unirea Brăila, după ce a fost mai mult rezervă şi la Metaloglobus Bucureşti.

Crescut de FCSB, dar pierdut pe drum. Vîlceanu a semnat cu Dacia Unirea Brăila şi va juca în Liga 3

Astfel, jucătorul pe care Reghecampf la promovat la FCSB şi pe care Gigi Becali îl considera a fi un uriaş talent, va juca din stagiunea viitoare în Liga 3!

”Vă prezentăm un nou membru al echipei noastre, unul dintre cei mai talentaţi tineri fotbalişti din România! Robert Vâlceanu a semnat cu Dacia Unirea Brăila, fiind al patrulea transfer din această vară!” anunţă clubul brăilean.

La Brăila, Vîlceanu va fi coechipier cu Patrick Petre, fotbalist crescut de Dinamo. Dacia Unirea Brăila a terminat sezonul trecut pe locul 14 în Seria 2 din Liga 3 şi în mod normal ar fi trebuit să retrogradeze în Liga 4, dar clubul a fost salvat de decizia de îngheţare a sezonului competiţional.

Revenind la Robert Vîlceanu, talentatul jucător a crescut în curtea FCSB-ului, şi a debutat cu gol pentru echipa lui Regehcampf (antrenor pe atunci), după ce a transformat senzaţional o lovitură liberă. La FCSB, mijlocaşul a strâns 18 meciuri şi a marcat de doar două ori, livrând şi o pasă de gol. În mandatul lui Gâlcă tînărul Vîlceanu nu s-a regăsit şi a fost împrumutat la FC Voluntari.

După FCSB, Robert Vîlceanu a mai trecut pe la FC Voluntari (13 meciuri, un gol), UTA (13 meciuri, un gol şi un assist) şi Astra şi Metaloglobus. Acum va juca în Liga a treia, la Dacia Unirea Brăila.

Afla mai multe despre: robert vîlceanu 

viewscnt
Articole similare