Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil, dar adevărat. Victor Piţurcă îi dă dreptate lui Gigi Becali: "Poate la un moment dat se va dori să vină o femeie în echipă"

Incredibil, dar adevărat. Victor Piţurcă îi dă dreptate lui Gigi Becali: "Poate la un moment dat se va dori să vină o femeie în echipă"
Comentarii

Noul antrenor al CS Universitatea Craiova, Victor Piţurcă, s-a arătat nemulţumit de decizia Federaţiei Române de Fotbal de a impune doi jucători sub 21 de ani în echipele din Liga I.

Noul manager general al Universităţii Craiova, Victor Piţurcă, s-a arătat nemulţumit de decizia Federaţiei Române de Fotbal de a impune doi jucători sub 21 de ani în echipele din Liga I.

"Regula nu e una legală, pentru că nu îţi poţi permite chiar tu, federaţie, care conduci fotbalul românesc, să impui cluburilor profesioniste de fotbal să introducă pe teren ce jucători vor ei. Poate la un moment dat se va dori să vină o femeie în echipa de....  Nu mi se pare normal.

Da, este important pentru echipa naţională, ca tinerilor noştri să li se dea o mare atenţie. Dar nu poţi să împui să îi introduci în echipă pentru că valoarea fotbalului românesc scade, suporterii nu mai vin la stadion. Bun, ai impus un jucător, eu cred că era arhisuficient.

Eu deja am vorbit cu patronul, să discutăm şi cu celelalte cluburi din prima ligă, pentru că trebuie făcut ceva în sensul acesta. Nu mi se pare o decizie normală să impui cluburilor să introducă în teren ce jucători îţi doreşti tu", a declarat Piţurcă, într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: piturcafrfgigi becaliu21universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare